Po tem, ko je pri 49-ih postala mamica, Hilary Swank prvič po rojstvu videna v skoraj identični rdeči obleki, kot jo je Julia Roberts pri 23. letih nosila v kultnem filmu Čedno dekle

21. 2. 2024
Po tem, ko je pri 49-ih postala mamica, Hilary Swank prvič po rojstvu videna v skoraj identični rdeči obleki, kot jo je Julia Roberts pri 23. letih nosila v kultnem filmu Čedno dekle (foto: Profimedia)
Profimedia

Vau, kakšen povratek na rdečo preprogo!

Priljubljena igralka in oskarjevka Hilary Swank, ki se je svetovnemu občinstvu v spomin najbolj zapisala po svoji vlogi v filmu Punčka za milijon dolarjev, je bila zadnje leto v središču pozornosti raznovrstnih medijev, ko se je pri 49. letih odločila za materinstvo.

Aprila leta 2023 sta se ji tako rodila dvojčka, fantek Ohm in punčka Aya, sedaj pa jo je širša javnost lahko prvič videla po tem velikem življenjskem dogodku. Swankova se je v New Yorku namreč udeležila premiere filma Ordinary Angels, na kateri je osupnila s svojo prefinjeno toaleto.

Preberite še: Miša Molk spregovorila o svoji izkušnji s paničnimi napadi in povedala, kaj so jo ti naučili

Profimedia

Gre namreč za elegantno dolgo rdečo obleko iz satena, ki nas je nemudoma spomnila na vsem znano Julio Roberts v danes že ikoničnem romantičnem celovečercu z naslovom Čedno dekle.

Profimedia

Kosa sta si podobna predvsem v kroju, medtem ko se razlikujeta v materialu, oba pa z odkritimi rameni in poudarjenim pasom delujeta ženstveno in brezčasno, zato ta obleka tako dobro funkcionira še danes.

Profimedia

Hilary jo je skombinirala s spuščenimi lahnimi kodri, medtem ko je Robertsova v filmu nosila s speto, a tudi rahlo skodrano pričesko. Obe sta odlična lepotna izbira za k omenjeni toaleti.

Če se tudi v vašem urniku bliža posebna priložnost, s to modno smerjo ne morete zgrešiti!

Fotografije Profimedia

Preberite še: Meghan Markle na snegu presenetila v oprijetih belih kavbojkah, kakršne nosimo vsako poletje (obutev je bila klasično zimska, kar je zmedlo mnoge)

Priporočamo tudi: Ta preprosta modna podrobnost bo spremenila vaš način nošenja kavbojk

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan