Malo neurejeno in resnično nehigienično! Claudia Schiffer ne skriva skrivnosti svoje lepote, s katerim doseže najlepši videz zadimljenih oči

31. 3. 2024
Claudia Schiffer je odkrila, kako doseže popoln učinek smokey eye in s tem presenetila številne svoje oboževalce. (foto: Profimedia)
Profimedia

Ena najlepših žensk na svetu je zagotovo Claudia Schiffer, a čeprav bi mislili, da svoj videz dolguje skrbni in popolni lepotni rutini, počne vse — le ne tisto, kar bi večina priporočila!

Slavna manekenka Claudia Schiffer še vedno velja za eno najlepših žensk, ki so se kdaj sprehodile po modni pisti. Njena lepota je tudi v šestem desetletju neverjetna, zato bi le malokdo verjel, da krši pomembna pravila nege obraza in ličenja.

Ne spreglejte:

In medtem ko je na rdeči preprogi še vedno brezhibno urejena, ima pri ličenju zelo nenavaden in premalo higieničen način ohranjanja brezhibnega ličila na obrazu.

Sama je odkrila, kako doseže popoln učinek "smokey eye" in s tem presenetila številne svoje oboževalce.

Zadimljene oči Claudie Schiffer

Claudia Schiffer namreč za popoln učinek zadimljenih oči ne sname ličil večer prej pred spanjem. Claudia meni, da ji razmazana ličila omogočajo seksi videz – brez posebnega truda!

"To skrivnost sem odkrila že v devetdesetih, ko sem sodelovala z nemško fotografinjo Ellen von Unwerth in snemala kampanjo za Guess Jeans. Z vizažistko Lori Staret smo bili v Maroku. Vedno mi je govorila, naj spim z ličili, ker bo naslednji dan videti veliko bolje. Dovoljeno mi je bilo samo odstraniti trepalnice. Takrat se mi je zdelo noro, a imela je prav", je Claudia razkrila v intervjuju.

Mimogrede je razkrila tudi, da sta ji najpomembnejša dober puder in kakovostna maskara, iz hiše pa nikoli ne gre brez balzama za ustnice in osvetljevalca.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: "Morilca holesterola": 2 živili, ki najhitreje znižujeta holesterol. Jejte ju vsak dan in očistite maščobo iz krvi

Priporočamo tudi: Izognite se zdravstvenim zapletom, ki nastanejo zaradi poznega odhoda v posteljo: Strokovnjaki razkrivajo najboljši čas za spanje

Novo na Metroplay: Vse o poletni negi kože | Tajka Selan