Kate postaja blondinka! Valižanska princesa v Windsorju pokazala novo pričesko, ko se je s princem Williamom in zakoncema Sussex sprehodila po mestu

12. 9. 2022
Kate postaja blondinka! Valižanska princesa v Windsorju pokazala novo pričesko, ko se je s princem Williamom in zakoncema Sussex sprehodila po mestu (foto: Profimedia)
Profimedia

40-letna valižanska princesa je v soboto v Windsorju predstavila novo svetlejšo pričesko. Kate Middleton je imela v svojih rjavih laseh nekaj svetlih toplih pramenov. Še prejšnji mesec je na igrah Commonwealtha nosila temnejše lase.

Kate Middleton je c soboto, ko je v Windsorju skupaj s princem Williamom nastopila na nepričakovanem skupnem obredu z vojvodo in vojvodinjo Sussex, predstavila novo svetlejšo pričesko. 

40-letni valižanski princ in princesa sta se odpravila v Windsor, da bi si ogledala morje cvetličnih poklonov, položenih pred vrati posestva Berkshire v spomin na pokojno kraljico, ki je v četrtek v 96. letu starosti umrla na Balmoralu.

Med dogodkom sta se jima pridružila 37-letni princ Harry in 41-letna Meghan Markle, kar je bilo prvič, da sta se oba para pojavila v javnosti po dnevu Commonwealtha 9. marca 2020, le nekaj tednov pred pandemijo Covida.

Preberite tudi: Kate Middleton po kraljičini smrti dobila nov kraljevi naziv. Se bo spremenil tudi naziv Meghan Markle?

Selitev princa Williama in Kate Middleton so označili za "odvratno". To je razlog, zakaj

Kate Middleton je bila za to priložnost oblečena v črno midi obleko, na hrbtu pa je imela spuščene rjavkaste kodre, za katere se je zdelo, da so bili poudarjeni s svetlejšo barvo. 

Še prejšnji mesec so takratno vojvodinjo Cambriško na igrah Commonwealtha videli s precej temnejšimi lasmi.  

Princesa si pogosto posvetli lase iz temnejšega tona vsako leto septembra, ko se po poletnem premoru vrne v kraljevo službo. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kate Middleton po kraljičini smrti dobila nov kraljevi naziv. Se bo spremenil tudi naziv Meghan Markle?

Priporočamo tudi: Selitev princa Williama in Kate Middleton so označili za "odvratno". To je razlog, zakaj