Kate Middleton s povsem novo pričesko: To je odmevna pričeska, ki jo bomo to jesen želeli posnemati (valižanska princesa je videti 10 let mlajša)

Valižanska princesa nam je predstavila svojo novo jesensko pričesko, ki jih resnično pristaja.

Kate Middleton s povsem novo pričesko: To je odmevna pričeska, ki jo bomo to jesen želeli posnemati (valižanska princesa je videti 10 let mlajša) - Foto: Profimedia

Kate Middleton je jesen začela z odmevno spremembo in frufrujem.

41-letna valižanska princesa je v torek obiskala zapor HMP High Down v Surreyju v Angliji, kjer se je ustavila kot pokroviteljica organizacije The Forward Trust pred tednom ozaveščanja o odvisnosti v Veliki Britaniji. 41-letna princesa Kate Middleton je prišla elegantno v mornarsko modrem hlačnem kostimu Alexander McQueen, njeno pričesko pa so poudarjali bujni kodri - tako je bila bolje vidna sprememba pričeske, ki je popolna preobrazba za jesen.

Ne spreglejte:

Kate je konec tedna na tekmi skupinskega dela svetovnega prvenstva v ragbiju 2023 med Anglijo in Argentino predstavila novo pričesko. Videti je bilo, da je princesa (ki je pokroviteljica Rugby Football Union in Rugby Football League) svoje lase osvežila s subtilnim frufrujem, ki je obrobljal obraz, in sredinsko prečko.

Čeprav je imela še vedno nekaj svetlih pramenov, so bili njeni lasje videti nekoliko temnejši kot v poletnih mesecih.

Dramatičen pa je bil tudi njen preostali stajling. Hlačni kostim Alexander McQueen, ki ga je nosila princesa Kate, so določala retro oblazinjena ramena z ostro koničasto strukturo in rahlo nagubanimi rokavi.

Najbolj presenetljivo pa je bilo, da je imela svoje bujne rjave lase urejene v valovito pričesko, svojo naravno lepoto pa je poudarila z običajno kombinacijo breskovega rdečila, zlatega bronzerja in poudarjenih, puhasto oblikovanih obrvi.

Valižanska princesa je morda vsako leto dogovorjena za jesensko osvežitev las, saj si je tudi lani ob tem času spremenila pričesko. Septembra 2022 se je s krajšo, večplastno pričesko, kot jo je imela poleti, pojavila na predprazničnem dnevu s princem Georgeem, princeso Charlotte in princem Louisom v šoli Lambrook.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Nekoč za ljubezen, danes za 12.000.000 evrov? (Ne)resnica o tem, kaj žalostni princesi, o kateri brenči Evropa, vrača nasmeh

Priporočamo tudi: Najbolj ponesrečeni videzi s sinočnje rdeče preproge podelitve nagrad MTV VMA: To so zvezdnice, ki so letos s svojim modnim izborom popolnoma zgrešile

Najbolj brano