Stilisti razglasili najbolj laskavo barvo las za ženske v 50-letih: To je odtenek blond barve, ki čudovito pristoji tudi Nicole Kidman

Jagodno blond je popolna barva za poletje, poleg tega pa je tako laskava ženskam v 50-ih – samo poglejte Nicole Kidman in barva vas bo prepričala.

Stilisti razglasili najbolj laskavo barvo las za ženske v 50-letih: To je odtenek blond barve, ki čudovito pristoji tudi Nicole Kidman - Foto: Profimedia

Ker je jesen v polnem razmahu, mnogi stilisti menijo, da je pravi čas, da preizkusite novo toplo in osvežujočo barvo las – priljubljeno jagodno blond. Z ogledom velikega števila videoposnetkov iz družbenih omrežij in najnovejših fotografij naših najljubših zvezdnic, kot je Nicole Kidman, smo prepričani, da je trend jagodno blond barve las odličen trend za to sezono.

Ne spreglejte:

Profesionalne frizerje smo povprašali, da bi izvedeli več o priljubljenosti trenda in o tem, kako laskavo lahko izgleda na ženskah, starejših od 40 let.

Zakaj je jagodno blond dobra možnost barvanja las?

Jill Turbill pravi, da si "predstavljajte brezskrbno jesensko popoldne, sončno svetlobo, ki sije na polju zrelih jagod." Jagodno blond lasje, dodaja, "ujamejo to čarobnost." "Ta privlačen odtenek las prinaša kanček poletnega sijaja na obraz uporabnika," poudarja.

Ghanima Abdullah se strinja in pravi, da je jagodno blond barva las, ki je "mešanica modre in roza", kot jo vidimo pri hollywoodski zvezdnici Nicole Kidman. "Pojasnjuje, da lahko jagoda kot barva las obsega odtenek od svetlo modre s pridihom rožnate do temno modre z bakrenim odtenkom".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

Abdullah pravi, da je to "priljubljena barva las za poletje 2023, ker laska različnim tonom kože." Je odlična "prehodna barva, ko želite preiti iz modre v nekaj bolj vznemirljivega," nadaljuje Abdullah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BEAUTY / HAIR PROFESSIONAL/ Natural Hair Stylist (@hair2fly)

Za ustvarjanje globine in razsežnosti v laseh žensk v 50-ih lahko pridih pametno nameščenih pramenov ustvari iluzijo volumna.

Redno vzdrževanje, pravi, je vaša vstopnica za ohranjanje vaše jagodno blond sijoče. Predlaga, da izboljšate svojo rutino nege las s kakovostnimi vlažilnimi tretmaji.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Iščete klasično obleko s preobratom? Eva Longoria jo je nosila v eni izmed barv leta 2023! (takoj jo boste želeli imeti)

Priporočamo tudi: V stilu negližeja, a brez kančka vulgarnosti: Obleka Dior Amal Clooney iz leta 2000, zaradi katere je bila vsa pozornost na njej

Najbolj brano