Julia Roberts z novo barvo las pripravljena na jesen

Igralka je hladno blond zamenjala za toplejše odtenke.

Julia Roberts z novo barvo las pripravljena na jesen - Foto: Profimedia

Nobenega dvoma ni, da so lasje Julie Roberts ikonični. Po njeni prelomni vlogi v filmu Čedno dekle v zgodnjih devetdesetih letih so si vsi želeli njenih kodrastih, valovitih rdečih las - to je bil simbol desetletja. Bila je že rjavolaska, rdečelaska, blondinka in imela je dolge lase in kratke pričeske - ne boji se eksperimentirati.

Čarobnost njenih las je, da ljudje iz njih ujamejo občutek. Ogledajo si njeno sliko - pa naj gre za svetlo blondinko, elegantno, razmršeno, spuščeno ali speto - in ljudje se s tem poistovetijo. To je njen sijaj, ki je preprosto nalezljiv.

Ko smo prejšnji teden že mislili, da Julia tako kot nekatere druge hollywoodske igralke pušča svojim lasem naravno siveti, je presenetila z osveženo barvo.

Zdi se, da se igralka pripravlja na jesen, saj se je po svetli barvi odločila za bolj tople medene odtenke. Igrlka že nekaj časa prehaja od svetlih blond las do rdečkastih odtenkov. Razgibanost pričeske ohranja z nekoliko temnejšo osnovo in toplejšim vrhom s svetlimi prameni, ki se svetijo pod sončnimi žarki. Njen stilist, s katerim se je sprehajala po New Yorških ulicah, je izbral prečko po sredini in ji ustvaril čudovite valovite kodre.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Belo srajco bomo nosili kot Maja Keuc

Priporočamo tudi: To je 6 spletnih trgovin, ki jih obožujejo ženske vseh starosti

Najbolj brano