To je 6 spletnih trgovin, ki jih obožujejo ženske vseh starosti

Spletno nakupovanje je lahko doživetje.

To je 6 spletnih trgovin, ki jih obožujejo ženske vseh starosti - Foto: Profimedia

Spletno nakupovanje je postalo običajen opravek tudi za tiste, ki so se ga pred pandemijo izogibali. Prav zaradi naših potreb po hitrosti in dostopnosti so mnoge spletne trgovine posodobile potek nakupovanja preko spleta - brskanje med ponudbo oblačil je zabavnejše in navdihujoče, proces vračanja in pomoči kupcem pa hitrejši in bolj učinkovit.

Poglejte šest spletnih trgovin, katerih raznolika ponudba oblačil ne pozna starostne omejitve.

1. Wolf & Badger

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wolf & Badger (@wolfandbadger)


Wolf & Badger 
je spletna trgovina, ki deluje z mislijo na manj prepoznavne, samostojne znamke in njihovo kreativo. Med najbolj priljubljenimi znamkami so Josephine and Me, K by Kaia in Nereus London, ta spletna stran pa je nepogrešljiva nakupovalna destinacija za vse, ki v svoji garderobi pogrešajo trajnostne, dolgotrajne in unikatne kose.

2. Farfetch

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FARFETCH (@farfetch)


Farfetch
 
je največji približek trgovinske izkušnje nakupovanja dizajnerskih kosov. Od Prade, Bottege Venete in Off-White, do Valentina, Burberrya in Alexandra McQueena, spletna platforma Farfetch združuje najnovejše kolekcije dizajnerskih znamk na enem mestu, poleg tega pa vedno bolj razvija svoj pristop do pre-owned in vintage mode.

3. Zara

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZARA Official (@zara)


Zara
 
vedno ponuja tisto, kar iščemo in ne najdemo v nobeni drugi trgovini. Prav zaradi nepredstavljivo široke ponudbe je tako prva misel mnogih, ko si želijo osvežitve svoje omare. Kljub temu, da gre za znamko hitre mode pravijo, da trajnost vključujejo v vse elemente delovanja, njihovi kosi pa vedno jasneje sporočajo kakovost.

4. Arket

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARKET (@arketofficial)

Arket sporoča umirjenost in brezčasnost. Svoj skandinavski izvor elegantno proecirajo na dizajne, ki nimajo starostne omejitve in roka uporabe, poleg tega pa so cenovno dostopni in kakovostni. Nedvomno je destinacija za osnovne kose in osebni slog, ki stremi k minimalizmu, vsestranskosti in vsakdanji eleganci.

5. Uterque

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uterqüe (@uterqueofficial)


Uterque 
na enem mestu združuje elegantne in ekstravagantne kose, ki so oblikovani z mislijo na trajnost in visoko kakovost. Spletna trgovina hitro pridobiva na priljubljenosti zaradi premišljenega oblikovanja kosov, ki so primerni za vsako starost, so brezčasni in oblikovani z navdihom ljudi, ki uživajo življenje na vsakem koraku. 

6. Revolve

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by REVOLVE (@revolve)


Nedvomno je Revolve končna destinacija za vse modne navdušenke, ki ne želijo zaostajati za trendi. S priljubljeno mrežo vplivnic in ambasadork je Revolve postal destinacija s pestrim naborom oblačil in kozmetike za kakršnokoli priložnost v katerem koli letnem času. Poleg ameriških znamk kot so For Love and Lemons, Lovers + Friends in Free Peoplenabor znamk vključuje še Zimmerman, Aya Muse in Diane von Furstenberg.

Fotografije: Profimedia in Instagram

Preberite še: Kako se to poletje obleči za na plažo za dame pri 50. in več letih

Priporočamo tudi: Amal Clooney čudovita v najlepši beli obleki tega poletja

Najbolj brano