Amal Clooney čudovita v najlepši beli obleki tega poletja

30. 7. 2021
Amal Clooney čudovita v najlepši beli obleki tega poletja (foto: Profimedia)
Profimedia

Amalina bela obleka na večerji na jezeru Como zaznamuje (veliko) vrnitev družine Clooney v Italijo.

Romantične italijanske počitnice Amal in Georgea Clooneyja.

Pred kratkim so ju opazili, ko sta se vkrcala na gliser in odšla na večerjo na jezeru Como, kjer je George lastnik vile iz 18. stoletja. On v sivi obleki in beli srajci, v najbolj kul različici Georgea, ki obstaja. Ona v beli obleki poletja 2021, ki naj bi postala novi predmet želja najbolj strastnih modnih navdušenk.

Amal Clooney ni le brezhibna poslovna ženska. Vsak videz, tudi zunaj službe, je dobro urejen: recept njenega sloga je kombinacija preprostih kosov in izpopolnjenih detajlov. Enako velja za kratko belo obleko, ki jo je v Italiji pokazala tokrat: drapirana obleka s širokimi naramnicami in asimetričnim krilom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by celebnews_hu (@celebnews_hu)

Slog Amal Clooney je kombinacija kosov, ki preprosto ne morejo razočarati, in poleg te elegantne obleke so tudi zlati sandali podrobnost, ki je ne gre spregledati. Njen videz je vedno popoln in je resnična ikona za modni svet. Čudovita na rdeči preprogi, oblečena v sanjske obleke, pa tudi v vsakdanjem življenju, tako takrat, ko je oblečena v brezhibne obleke, kot tudi, ko se odloči za moške hlače, s katerimi se vedno ponaša z eleganco in vrtoglavo visokimi petami.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Izbrali smo 10 najlepših maksi oblek za vroče poletne dni

Priporočamo tudi: 5 parov japonk, ki bodo navdušile tudi tiste, ki jih ne marate