Julia Roberts obožuje te prstane za manj kot 20 evrov. Poglejte, kje jih kupiti

Pobrskali smo po internetu in z veseljem ugotovili, da je najljubši prstan Julije Roberts naprodaj po zelo ugodni ceni.

Julia Roberts obožuje te prstane za manj kot 20 evrov. Poglejte, kje jih kupiti - Foto: Profimedia

Redko lahko nosimo enake modne kose, kot jih imajo naše najljubše zvezdnice. To so bolj trendovske haute couture obleke in dizajnerski dodatki, medtem ko mi trikrat preverimo, preden zapravimo sto evrov za dobro krijene kavbojke. Torej, ko imamo priložnost, da se približamo elegantnemu in prefinjenemu slogu hollywoodskih igralk, ne odlašamo.

Tako je tudi z Julio Roberts, katere najljubši prstan je trenutno na voljo znižani ceni. Igralko so leta 2019 opazili s tem čudovitim barvnim dodatkom na njenih prstih: prstan Alidia znamke BaubleBar. Od takrat je znamka doživela veliko navdušenje s strani žensk po vsem svetu. Danes se je ljubezen do teh prstanov še povečala, saj je prstan na voljo po znižani ceni, in sicer na približno 16 evrov.

Prstan je oblikovan iz zlateka obročka, na katerem je na desetine majhnih barvnih kamnov. Na voljo je v več odtenkih, ki ustrezajo vsem zahtevam: modra, smaragdna, mavrična, vijolična, roza, različica modre in roza ombre ... Ne razmišljajte predolgo in dodajte ta trendovski dodatek v svojo košarico.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zaljubili se boste v ta pomladni suknjič, ki ga obožujejo vse zvezdnice

Priporočamo tudi: Katie Holmes je nosila pomladno obleko, ki jo obožujejo vse sodobne ženske

Najbolj brano