Ali maskaro nanašate narobe? Z enim dodatnim potegom lahko dosežemo daljše in lepše trepalnice

Videti je, kot da maskaro na trepalnice nanašamo napačno, glede na viralni Instagram trik, ki postaja vedno večji hit. Izkazalo se je namreč, da je za popolne trepalnice potreben le en tehnični popravek.

Ali maskaro nanašate narobe? Z enim dodatnim potegom lahko dosežemo daljše in lepše trepalnice - Foto: Profimedia

Marsikdo od nas si maskaro nanaša že tako dolgo, da bi jo lahko nanesli z zaprtimi očmi, kajne? Na vse tiste razmazane madeže pa bomo zamižali na eno oko. Gre namreč za dejavnost, ki smo jo opravili že neštetokrat, vendar pa v zadnjem času na TikToku in Instagramu vse pogosteje zasledimo vsebine, v katerih nas uporabniki prepričujejo, da si določene izdelke ličil vedno nanašamo nepravilno, predvsem maskaro, ki bi nam morala odpreti oči in podaljšati trepalnice.

Vsi smo se že naučili, da za dolžino in ločevanje trepalnic krtačko zapičimo v trepalnice, nato pa jo potegnemo navzgor, a ena od ustvarjalk, @makeupbylxna, je na platformi svojim sledilcem pokazala še boljši način za povečanje trepalnic.

Če ste nad svojo maskaro razočarani in dvomite o njeni učinkovitosti, se od nje še nikar ne poslovite, poskusite ta trik z Instagrama, ki je obnorel že na  milijone lepotnih navdušencev. Izkazalo se je, da je za najbolj polne trepalnice potreben le en tehnični popravek.

Ne spreglejte:

Poskusite obrniti maskaro navpično za največji učinek. S krtačko najprej prenesite trepalnice, nato pa maskaro vodoravno razporedite od korena do konic. Tako bo nanesena enakomerno in trepalnice se ne bodo zlepile.

@makeupbylxna Mascara Hack ✨ #makeuphack #mascarahsck #lashsensational ♬ love nwantiti (feat. Dj Yo! & AX'EL) [Remix] - CKay

Uporablja metodo, ki jo je poimenovala "Zick Zack", pri kateri kožo v zunanjem kotičku oči napnete, držite paličico za maskaro navpično, nato pa s ščetko cik-cak prečkajte trepalnice od strani do strani, da prekrijete konice in stranice vsake trepalnice. Nato se lahko vrnete k staremu načinu česanja trepalnic navzgor od korenin do konic. Odstranite morebitne madeže in bum, svoje naravne trepalnice ste pravkar XXL-ovsko povečali in močno povečali njihov volumen ter dolžino.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INSPIROU LOOKS ✨ (@inspiroulooks)

Najboljše pri vsem pa je, da ne potrebujete nobenih dodatnih izdelkov. Niti vam ni treba dodati veliko več časa za ta korak. To je tako enostavna sprememba, ki jo lahko vključite v svojo rutino, in naredi ogromno razliko.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:  Ana Roš znova prejela 2 Michelinovi zvezdici

Priporočamo tudi: Najbolj kul dekliški trend ličenja? Naj vas prepriča nonšalantno šik videz "zaspanih oči", ki je navdušil že mnogo zvezdnic

Najbolj brano