64-letna Sharon Stone se je odločila za nov mladosten videz: To je pričeska, ki briše leta in zagotovo ne bo ostala neopažena

14. 11. 2022
64-letna Sharon Stone se je odločila za nov mladosten videz: To je pričeska, ki briše leta in zagotovo ne bo ostala neopažena (foto: Profimedia)
Profimedia

Kultna ikona Sharon Stone se je odločila za novo mladostno pričesko, ki resnično pomladi obraz in nas prisilila, da jo posnemamo.

Sharon Stone je zvesta oseba. Težko si jo predstavljamo brez kratke svetle pričeske, ki jo nosi že vrsto let in je postala njen pravi zaščitni znak. Vendar to 64-letne igralke ne ustavi, da si občasno ne bi privoščila nekaj majhnih fantazij. V resnici ne govorimo o radikalnih preobrazbah, temveč o majhnih spremembah, ki še vedno pomenijo in naredijo razliko. 

Ne spreglejte:

Nov videz za Sharon Stone!

Zdi se, da je zvezdnica filma Osnovni instinkt pred kratkim podlegla novemu načinu oblikovanja svoje fantovske pričeske. Sharon ne nosi več nazaj spetih las, ampak se je odločila za večjo dinamiko pričeske in svoji pričeski dodala nežen frufru. Tako je njen obraz bolj strukturiran in ima svež, sodoben videz. Ne glede na to, ali frufru nosi rahlo razmršeno v razmršeni pričeski ali popolnoma urejeno in na stran, lahko igralka z nekaj potezami popolnoma spremeni svoj videz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Takšne pričeske so pri določeni starosti izredno priljubljene, saj imajo močan pomlajevalni učinek. Pričeska prikrije gube na čelu, hkrati pa preusmeri pozornost od vseh drobnih znakov starosti (drobnih gubic, nepravilnosti ...), saj pozornost usmeri v oči.

Sharon Stone je svoje hladne blond lase, zamenjala za svetlo zlato blond balayage. Spretno izvedena igra kontrastov, ki daje iluzijo polnejših las z večjo globino. To je idealno, ko se starate in se vaši lasje začnejo redčiti. 

Vse te nasvete lahko brez pomislekov prevzamemo od Sharon. Kdo ve, morda vas bo naslednjič spodbudila, da se tudi vi odločite za kratke lase!

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Po številnih prošnjah se najbolj iskani Zarini čevlji vračajo v njihovo spletno trgovino

Priporočamo tudi:Jennifer Lopez pokazala popolno jesensko manikiro: Ta kultni odtenek laka za nohte je v tej sezoni nepogrešljiv

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave