3 pričeske, ki so trenutno najbolj priljubljene v salonih: Idealne so za sončne dni, ena pa bo v hipu pomladila vaš obraz

Odkrijte tri trendovske pričeske, ki jih bomo z navdušenjem nosili to pomlad in poletje. 

3 pričeske, ki so trenutno najbolj priljubljene v salonih: Idealne so za sončne dni, ena pa bo v hipu pomladila vaš obraz - Foto: Profimedia

Pomlad vsako leto vabi k razmišljanju o obnovi. In ker so lasje sredstvo samoizražanja (ki nenehno raste in se spreminja), je lahko sveže striženje ob prehodu v novo sezono še posebej navdihujoče. Torej je čas, da razmislite o posodobitvi svojega videza. Najlažji način? Obiščite frizerski salon in preizkusite enega od najbolj vročih trendov letošnje sezone, ki so ga napovedali strokovnjaki. 

Ko gre za lase, ničesar ne prepuščamo naključju. Preden se odločimo za nov videz, si najprej poglejmo nasvete frizerskih strokovnjakov. Dejan Garz, frizer in ustvarjalec številnih Instagram in TikTok videov, razkriva, katere pričeske so trenutno najbolj priljubljene.

Pripravljeni?

Ne spreglejte: 

1. Balayage

Balayage je že leta ena najbolj iskanih tehnik barvanja las. In zdi se, da nas ne bo kmalu zapustil. Balayage je priljubljena tehnika barvanja las, zlasti če želite, da so vaši prameni videti naravno. Strokovnjaki celo trdijo, da je bil balayage je bila v zadnjem desetletju daleč najbolj zaželena storitev barvanja las. Stranke se nagibajo tudi k barvanju las, saj je balayage namenjen poletnem videzu, ko vam sonce osvetli lase, barvanje las pa ima visokokontrastne in večdimenzionalne rezultate. Niste prepričani, kje začeti? Izberite odtenek, ki je dva ali tri tone svetlejši od vaše naravne barve las. Poleg tega je to videz, ki ni zahteven za vzdrževanje, saj se običajno izvaja od sredine dolžine las, zato retuširanje ni potrebno, ko lasje zrastejo. Poleg tega se barva sploh ne dotika lasišča," pravi. Potrebujete priporočilo za barvo kot izhodišče? Kombinacija čokoladne in svetlo svetle beline daje čudovit, s soncem poljubljen videz, ki se dobro obnese pri indijskih laseh."

Zakaj je ta videz zdaj tako priljubljen?

Izgleda kul, ima naravno mehke, svetle prehode in pristaja skoraj vsaki ženski, saj je dejansko narejen z naravnim tonom, pravijo strokovnjaki. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Garz | Hairstylist (@dejangarzhairstylist)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nine Zero One (@ninezeroone)

Kaj definira videz?

Tekoči prehodi iz naravnega tona, večinoma v svetlejšo barvo, ki jo lahko izberete sami.

Kdo jo lahko nosi?

Vsi, vendar pazite pri dolžini. Strokovnjaki trdijo, da je vse od dolžine do ramen in dlje odlično."

2. "Curtain bangs" -  frufru

Če pogosto uporabljate Instagram in TikTok, ne morete zgrešiti vedno bolj popularne pričeske "curtain bangs".

Zakaj je ta videz zdaj tako priljubljen?

Ker vizualno naredi veliko razliko, ne da bi bilo treba veliko striči in je stil pričeske primeren za vse ljubiteljice dolgih las. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christian Wood (@cwoodhair)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Kaj definira videz?

Lasje se manj dotikajo obraza, kar lahko pozitivno vpliva na obliko obraza. Frufru se običajno nosi od srednjega dela in se suši navzven, tako da izgleda kot ljubka zavesa, ki nežno pade na obraz.

Kdo jih lahko nosi?

Vsakdo, saj si dolžino lahko določiš sam, frufru pa se zato lahko postriže na katero koli obliko obraza.

3. Uokvirjanje obraza

Po besedah ​​strokovnjakov je uokvirjanje obraza tudi ena najbolj priljubljenih pričesk v tej sezoni. Lasje ob obrazu so strižene po plasteh, v različnih dolžinah, da bi poudarili ali »uokvirili« poteze obraza. Čeprav smo to pričesko odkrili že lani, pa vsak trend las, ki je primeren za vsakodnevno uporabo in je res nosljiv, zdrži več kot eno leto.

S prameni, ki uokvirjajo obraz, lahko stvari resnično polepšate. Če izurjen frizer izbere pravo kombinacijo odtenkov glede na odtenke kože in gosto strukturo naših las, so lahko videti neverjetno in poudarijo vaše značilnosti, pravijo strokovnjaki. Predlagajo, da poiščete kontrastne barve, kot je naravna črna z rdečo/blond ali pa v temnejše rjave lase vmešate odtenke, kot sta svetlo rjava in blond.

Zakaj je ta videz zdaj tako priljubljen?

Ker z malo truda lahko dosežete odlične učinke, pričeska odlično osvetli obraz ter poudari njegovo poteze.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Curl Specialist (@beautiful_by_natalie)

Kaj definira videz?

Z uokvirjanjem obraza ali konturiranjem lahko na obraz pozitivno vplivate tudi s prameni.  Poleg tega vam ni treba barvati celotnih las, kar zagotavlja tudi, da preostali lasje niso po nepotrebnem obremenjeni.«

Kdo jo lahko nosi?

Vsi. Odločite se lahko, kako vpadljiva ali naravna naj bo ta pričeska. Lahko se naredi z zelo izrazitim in bogatim kontrastom, torej finim in naravnim. Zato je videti tako super!

Fotografije: Instagram/@matildadjerf

Preberite še: Kako pokurite čim več kalorij, ne da bi vstali iz postelje: Naj vaša spalnica postane zabavno prizorišče za izgubo kilogramov

Priporočamo tudi: Kako izboljšati svoj imunski sistem? Tu so čokolada, česen in še nekaj koristnih adutov

Najbolj brano