Mnogi ji zavidajo, a ona v svojem telesu ni srečna: Sarah Jessica Parker razkrila, kaj si misli o svojem videzu

11. 6. 2024
Igralka je priznala, da bi rada pridobila kakšen kilogram, a ji to ne uspe. (foto: Profimedia)
Profimedia

Igralka je priznala, da bi rada pridobila kakšen kilogram, a ji to ne uspe.

 

Ameriški igralki in zvezdnici serije Seks v mestu Sarah Jessici Parker nekateri že leta zavidajo njeno drobno postavo, a je v enem svojih zadnjih intervjujev priznala, da ima pravzaprav težave s pridobivanjem kilogramov in da ni popolnoma zadovoljna s svojim videzom.

Ne spreglejte: 

"Veliko ljudi ima svoj križ in moj je ta, da sem "presuha". In če bi srečali moje brate in sestre, je to enaka genetska zasnova. Mislim, da ni nič posebnega in dejstva, da sem suha ne slavim. Raje bi imela kakšen kilogram več, ampak tako pač deluje moje telo," je povedala Jessica za podcast Glad We Had This Chat.

Od 90. let prejšnjega stoletja do danes Sarah slovi kot ena izmed modnih ikon, po njenih naravnih kodrih hrepenijo številni, pozornost pa pritegne s svojimi opravami na platnu in izven njega. Sarah je ena izmed hollywoodskih zvezdnic, ki že leta skrbi za svojo naravno kožo, namesto da bi z estetskimi tretmaji odpravila gubice, obožuje svoje sive lase in je vzornica, da se ženske sprijaznijo s svojo starostjo.

"Nikoli nisem nameravala dajati modnih ali stilskih nasvetov, ker iščem navdih okoli sebe. Mislim, da je pomembno, da se dobro počutiš sam s seboj, da si pristen, da se ne bojiš biti edinstven," je zaključila Jessica v intervjuju.

V obdobju od januarja do aprila je igralka debitirala na West Endu v predstavi "Plaza Suite" skupaj z možem Matthewom Broderickom, s katerim je poročena skoraj 30 let. Par se je poročil leta 1997 po ljubezni do gledališča in ima tri otroke, 21-letnega sina Jamesa Wilkeja in 14-letni dvojčici Marion in Tabitho.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Prehransko dopolnilo za trden spanec, ki ga po mnenju strokovnjakov morate vključiti v svojo večerno rutin

Priporočamo tudi: Brezplačna malenkost, ki preoblikuje telo: Trik za učinkovito hujšanje, ki nima nobene zveze z dieto ali vadbo

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik