Lepota Promocijsko sporočilo

Izboljšanje kože je zdaj lažje kot kdaj prej

17. 6. 2024
Izboljšanje kože je zdaj lažje kot kdaj prej (foto: promocijska fotografija)
promocijska fotografija

Želja po ohranjanju mladostnega videza in izboljšanju kože je postala del sodobnega lepotnega rituala. Estetska medicina je danes dostopna in sprejemljiva širšemu krogu ljudi. Izbira pravega strokovnjaka je ključna za doseganje naravnih in estetsko zadovoljivih rezultatov. O ekskluzivnem tretmaju smo se pogovarjali s Špelo Fink, dr. med., ustanoviteljico Estetike Fink. 

»Restylane Skinboosters je vrhunski estetski tretma za izboljšanje kakovosti kože. Gre za produkt, ki vsebuje hialuronsko kislino, naravno prisotno snov v telesu, ki pomaga vzdrževati hidracijo in elastičnost kože.« pojasnjuje dr. Fink.

Postopek vključuje posvet, analizo, pripravo z anestetičnim mazilom in nato injiciranje. Reakcije so običajno blage in takoj po tretmaju lahko nadaljujete z vsakodnevnimi obveznostmi. Redni tretmaji, običajno enkrat do dvakrat letno, pomagajo vzdrževati optimalne rezultate.

promocijska fotografija

Zakaj je tretma Skinboosters drugačen od preostalih tretmajev za ohranjanje mladostne kože?

»Zaradi edinstvene NASHA tehnologije, ki zagotavlja, da je produkt 99 % podoben naravni hialuronski kislini, kar povečuje učinkovitost. Tretma zagotavlja do 15 mesecev svežega videza in je primeren za vse starosti. Na Svetovnem kongresu estetske medicine v Monaku 2024 je Restylane Skinboosters prejel tudi prestižno nagrado, kar potrjuje svojo premoč na področju estetske medicine.«.

»Pomembno je ceniti svojo lepoto v vsaki fazi življenja. Ključno vlogo pri tem igra skrb za kožo. Restylane Skinboosters omogoča dolgotrajno hidracijo, gladkost in zmanjšanje gub. Mikroinjekcije spodbujajo proizvodnjo kolagena, kar koži povrne čvrstost in elastičnost

promocijska fotografija

Skrb za kožo in njeno izboljšanje je zdaj lažje kot kdaj prej.