7 top pričesk, ki jih boste v letu 2024 želeli pokazati svojemu frizerju

1. 4. 2024
7 top pričesk, ki jih boste v letu 2024 želeli pokazati svojemu frizerju (foto: PROFIMEDIA)
PROFIMEDIA

Ozrite so po pričeskah, ki jih več kot odlično ’nosijo’ zvezdnice h katerim se vsakič znova vračamo po modne in lepotne navdihe.

BOB

PROFIMEDIA

Leto 2024 ostaja leto bob pričesk, saj so te videti dobro skoraj na vseh oblikah obraza. Ali si boste omislili bob z živahno teksturo kot Gigi Hadid ali povsem raven bob z strogo prečo na sredini? Na srečo so vsi aktualni in z dobrim likalnikom za lase lahko brez težav prehajate iz ene oblike v drugo.

PODALJŠAN BOB

PROFIMEDIA

Pri klasični bob pričeski lasje segajo do brade, pri podaljšanem bobu do ramen. Prednost slednjega je, da lase lahko že spnete ali pa si kot Zendaya za posebne priložnosti omislite retro pričesko v stilu petdesetih. Podaljšan bob je več kot odlična izbira za rahlo kodraste lase.

KRATKO PRISTRIŽEN FRUFRU

PROFIMEDIA

Še ena pričeska, ki jo je januarja letos na pariškem tednu visoke mode med zvezde izstrelila Zendaya. Ta ultra kratek frufru, ki bolj spominja na resice, vsaki pričeski, pa naj si gre za dolge lase ali bob, doda oster in nekonvencionalen pridih.

PREČKA NA STRANI

PROFIMEDIA

Če je bilo leto 2023 leto prečk, ki smo jih nosili rahlo na strani, je leto 2024, leto močno na stran zamaknjenih preč. Trik, ki lahko osveži vaš videz, ne da bi za to morali k frizerju na striženje in barvanje. Vse kar potrebujete je glavnik z ostro konico, s katerim boste res natančno oblikovala prečko in nato razdelili lase.

’OLD MONEY’ BLONDINKA

PROFIMEDIA

Za ta prefinjen prehod barve, ki deluje zelo naravno, je potrebno pri frizerju izbrati blond odtenek z bogatimi zlatimi toni, ki se ne razlikuje preveč od vaše naravne barve las. Za mehak prehod poskrbi še nekaj dodatnih svetlih pramenov. Za narastek vam potem ni potrebno skrbeti naslednjih pet mesecev.

FRUFRU OB STRANI

PROFIMEDIA

Ste se naveličali svojega frufruja in sedaj komaj čakate, da zraste do dolžine, da ga boste z lahkoto zataknili za ušesa. Izkoristite ta prehod na drugačen način in podaljšan frufru izpostavite tako kot Kim Kardashian. Takoimenovani stranski frufru je bil tudi eden od glavnih modnih hitov na modnih pistah za prihajajočo jesen in zimo 2024.

RDEČELASKA

PROFIMEDIA

Če se za rdeč odtenek las, ki je bil v devetdesetih poznan kot barva granatnega jabolka, ne bi odločila Dua Lipa, bi še vedno lovili pastelno rožnate in vijolične odtenke las, ki zahtevajo veliko truda za vzdrževanje. Tovrstni rdeč odtenek si lahko omislite tudi samo z uporabo barvnih prelivov.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To kozmetiko bi morali obvezno hraniti v hladilniku, sicer ...

Priporočamo tudi: Lepotne skrivnosti igralke Brooke Shields: "Prava lepota je v pristnosti, ne v popolnosti"

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave