5 lepotnih izdelkov pod drobnogledom Elle uredništva

Pet novih izdelkov, ki jih je lepotno uredništvo ta mesec obkljukalo dvakrat.

Lepota, 14. 2. 2015
5 lepotnih izdelkov pod drobnogledom Elle uredništva - Foto: kermelj, windschnurer

Osvetljevalec Illusion, Kryolan

Mojca pravi ...

Iluzija na obrazu. Svež lesk, ki ga pričara ta vsestranska lahka krema za sijaj, obljublja ličnicam, ustnicam, bradi ... optimalne svetlobne poudarke. Nikakor ne greši niti na dekolteju.

Petra pravi ...

Osvetljevalec za obraz pričara resnično delikaten sijoči videz. Končni učinek bo zaradi bisernega odseva tako naraven, kot bi si na lica pravkar nanesli vazelin. Meni najljubši je toplo zlati odtenek Velvet.

Dišava Love Story, Chloé

Mojca pravi ...

Vonj ljubezenske zgodbe? Cvetlične esence ustvarjajo atmosfero romantike, pa vendar se dišava zaokroži s pridihom svobode – to je vtis, ki ga za sabo pusti sodobna ženska, ko zapeljuje.

Petra pravi ...

Všeč mi je zgodba, všeč mi je steklenička. Že vidim, kako bodo po njej posegle vse moje prijateljice, ki se ne morejo upreti romantičnim skušnjavam te dišavne vrste. Da je vonj obarvan s cvetnimi notami, ni treba poudarjati.

Krema za telo Lipikar Baume AP+, La Roche-Posay

Mojca pravi ...

Že karitejevo maslo samo po sebi pomaga moji izžeti koži, združeno v formulo tega izdelka pa je še bolj uspešno. Mojo res suho kožo na nogah, ki tudi zoprno srbi, pomiri in obnovi, končno spet čutim tisto pravo ugodje.

Petra pravi ...

Sem ena izmed tistih 'srečnic' z atopijskim dermatitisom, katere koža na nogah je pozimi živa rana. Običajna mazila s kortikosteroidi mi je uspelo zamenjati z novim balzamom. Ta hitro umiri srbečico in poskrbi, da koža na prizadetih predelih ni še bolj izsušena.

Čipkast lak Viennart, Catrice

Mojca pravi ...

Vinsko rdeča od nekdaj in za vedno. Druge barve lakov za nohte prihajajo in odhajajo, ta ostaja kot večna rdeča nit. Prav poseben, prazničen karakter temu odtenku daje dodatek zlate.

Petra pravi ...

Rdeč s ščepcem finega zlatega prahu. V laku za nohte Artful Red iz omejene kolekcije Viennart so ujete najlepše božične barve.

Krema za obraz Aquasource Cocoon, Biotherm

Mojca pravi ...

Še ena resno dobra zaščita, ki jo koža potrebuje pozimi. Tokrat za obraz. Po nanosu se zdi, da ji nič ne more do živega: ni več žejna ali lačna, ovita pa je z nevidno (z njo se dobesedno stopi), a hkrati povsem neprepustno tančico.

Petra pravi ...

Všeč mi je lahka tekstura tega res vlažilnega gela, kar pa ne pomeni, da je tudi učinek lahkoten. Nasprotno, gel deluje kot balzam, ki kožo brani pred mrzlim zimskim zrakom in suhimi toplimi prostori.

Najbolj brano