Lumea Precision Plus - prvič v Sloveniji na Philips Fashion Weeku!

V želji, da bi odstranile nezaželene dlačice, ženske preživijo dolge ure v kopalnici ali dragih lepotnih salonih. Toda zdaj obstaja hitrejša pot do lepe in gladke kože vsak dan.

Lumea Precision Plus - prvič v Sloveniji na Philips Fashion Weeku!

Podjetje Philips je prisluhnilo ženskim željam in razvilo Lumea Precision Plus, ki ženskam ponuja najhitrejši tretma odstranjevanja dlačic z dolgotrajnimi rezultati.

Lumea Precision Plus je prvi brezžični aparat, ki deluje na podlagi inovativne tehnologije intenzivne utripajoče svetlobe IPL (Intense Pulsed Light) in tako prepreči ponovno rast dlačic. Philips je Lumeo Precision Plus optimiziral za hitrejše delovanje, posebej za predel nog, zato lahko ženske uživajo v dolgotrajnih rezultatih, ki jih dosežejo v kratkem času.

Za razliko od ostalih aparatov na trgu, ki delujejo na podlagi tehnologije intenzivne utripajoče svetlobe IPL, je Lumea Precision Plus predstavil posebni dodatni nastavek za telo, ki ima širše okno za tretma večjih predelov telesa. S tem nastavkom tretma za obe nogi traja le 15 minut in daje vidne rezultate. Lumei Precision Plus je dodan še poseben ožji nastavek za tretma obraza in ostalih občutljivih področij. Opremljen je z akumulatorsko baterijo z dolgo življenjsko dobo, tako da lahko ženske opravijo popoln tretma obraza in telesa v enem kosu brez potrebe po polnjenju baterije.

Lumea Precision Plus je enostavna rešitev za odstranjevanje dlačic, saj je varna in učinkovita tudi za uporabo doma. Aparat pri svojem delovanju z nežnim utripanjem svetlobe deluje na korenine dlačic in le te na naraven način ostanejo v fazi mirovanja,  njihova ponovna rast pa je onemogočena. Študije so pokazale več kot 80 odstotno zmanjšanje rasti dlak v samo štirih tednih, če se tretma opravi dvakrat tedensko. Ženske nato tretmaje ponavljajo, kolikor je potrebno, da dlačice zopet ne zrastejo ter da je koža čudovito gladka in brez dlačic.

Kot vodilno podjetje na področju zdravja in dobrega počutja je Philips zavezan razvoju za ljudi in osredotočen na rešitve, ki temeljijo na strankah in njihovih potrebah.

Iz njihovih raziskav vedo, da ima 80 odstotkov žensk, ki so preizkusile Lumeo, raje tovrsten sistem odstranjevanja dlačic kot konvencionalne metode (npr. britje oz. voskanje). Prav tako je čas, ki ga ženske porabijo za odstranjevanje dlačic, zelo pomemben. S tem v mislih so razvili Lumea Precision Plus, da bi ženske lahko dosegle optimalne rezultate v najkrajšem času ter preostali čas porabile za stvari, ki jih zabavajo.

Brezžična naprava Lumea Precision Plus je izjemno enostavna za uporabo, saj ima pet nastavitev za intenzivnost svetlobne energije, s katerimi zagotovi nežen in učinkovit tretma za različne tipe kože. Vgrajen UV filter in napredna varnostna kontrola zagotavljajo največjo zaščito kože. Lumea Precison Plus ponuja največ za vaš denar, saj se ponaša s podaljšano življenjsko dobo, ki zagotavlja 80 tisoč svetlobnih utripov.

S Philips Lumea Precision Plus je gladka koža varno in enostavno dosegljiva kar doma. Ni več potrebe po obiskovanju dragih salonskih tretmajev ali se posluževati ostalih rešitev, kot sta britje in voskanje. Lumea Precision Plus je edini izdelek na tržišču, ki ponuja ločene dodatke za telo in obraz in zagotavlja varnost pri uporabi.

Uživajte v svilnato gladki koži z Lumea Precision Plus!

Novi Lumea Precision Plus je na voljo od oktobra pri Big Bangu po priporočeni ceni 449,99 EUR.

Več informacij o izdelkih iz Philipsove družine za nego kože poiščite na www.philips.com/lumea.

Najbolj brano