Tudi za popolno poletno vzdušje prisegamo na skandinavsko estetiko

Ko govorimo o dekorju, lahko rečemo, da se je vsem nadobudnim estetom skandinavski slog že zdavnaj zapisal v gene. Le kdo se lahko upre kombinaciji elegance in preprostosti, svežine in topline, čutnosti in hkrati prečiščenosti? Mi že ne!

Promocijsko sporočilo, 27. 5. 2019
Tudi za popolno poletno vzdušje prisegamo na skandinavsko estetiko

Najmehkejše udobje, čiste linije, naravne barve in dodatki, ki napolnijo dušo ... Skandinavski slog opremljanja doma presega osnovno bivanje, saj nas po danskem načelu sreče, imenovanem hygge, spodbuja k oživljanju, čutenju in ohranjanju danih trenutkov.

Gre za tisti občutek, ko se v objemu vrtne garniture pod mehko odejo stiskate z najdražjim ali na terasi uživate v druženju s prijatelji v soju magične svetlobe. Da ti trenutki nahranijo vse naše čute, zna poskrbeti tudi dansko podjetje JYSK, ki ponuja cenovno ugodne, pa vendar kakovostne izdelke v skandinavskem slogu. Mi vam predstavljamo poletno kolekcijo Nordic Mood, ki bo poskrbela za nepozabne najbolj tople trenutke v letu!

POZDRAV POLETJU S KOLEKCIJO NORDIC MOOD

Sveže barve, resice in pleteni izdelki so glavni elementi nove kolekcije izdelkov Nordic Mood. Zaznamujejo jo poletne barve, kot so barva breskve, živo rožnata in rumena. Z izdelki te kolekcije boste lahko na svojem vrtu, balkonu ali terasi povsem naravno pričarali tisti neprecenljivi vtis lahkotnih poletnih dni, kot bi domov prinesli morsko energijo in vibracije s počitnic.

Napasite si oči in dušo ter uživajte, ko v mislih že izbirate, kombinirate in ustvarjate svoj poletni raj!

Pravo poletno atmosfero na vrtu, balkonu ali terasi lahko pričarate z udobnim trosedom, kjer si privoščite samo svoje trenutke z branjem najljubše knjige. K uživanju v malo hladnejših jutrih in večerih pa vas vabi prijazna odeja, pod katero boste verjetno z veseljem vzeli še svojega dragega. Za čudovito svetlobno igro in romantično vzdušje naj ob tem poskrbijo laterne iz bambusa.

Ob prijetni odeji ne pozabite na okrasne blazine, ki bodo trosedu še dodale občutek mehkobe in udobja. 

Če radi na vrt vabite več vam dragih ljudi, pa razmišljajte o vrtni garnituri, ki bo z lahkoto gostila vsaj šest oseb in ob tem nikogar ne bo prikrajšala za popolno udobje. 

 

Da popestrite prostor, mizo okrasite s cvetjem v prelepi keramični vazi, ki bo vzbudilo občutek stika z naravo in vsem lepim v njej.

Prijetno poletno energijo druženja nadgradite še z lučkami, ki bodo poskrbele za zanimivo svetlobno sliko. Nadvse posebno razpoloženje na primer pričarajo igrive in hudomušne LED-svetilke v obliki flaminga. 

 
 

Najbolj brano