Kourtney Kardashian je totalno navdušil ta slovenski izdelek (in priporočamo ga tudi vam)

Ko ga spoznate, ne boste mogli več živeti brez njega.

Dekor, 12. 12. 2021
Kourtney Kardashian je totalno navdušil ta slovenski izdelek (in priporočamo ga tudi vam) - Foto: Profimedia

Ne samo zato, da bi se še bolj približali njihovemu vsakdanu, ampak tudi zato, da bi imeli priložnost med prvimi preizkusiti nekatere najbolj ekskluzivne izdelke, ki jih trenutno lahko najdemo na svetovnem trgu, na skrivaj upamo, da bi lahko nekega dne prejeli praznično darilo sester Kardashian.

Kourtney je namreč tik pred božičem prek svoje platforme Poosh! razkrila vsebino svoje praznične škatlice z imenom "Feeling Good For The Holidays" in še posebej navdušila z izdelkom, ki ima slovenske korenine.

Iz Slovenije v svet

Revolucionarna pametna zapestnica Bellabeat Ivy za sledenje zdravju je izdelek vodilnega podjetja za wellness tehnologijo Bellabeat, ki se že vse od ustanovitve leta 2013 osredotoča na opolnomočenje žensk.

Je plod dveh navdihujočih zasebnih in poslovnih partnerjev: hrvaškega matematika Sandro Murja in slovenske kiparke Urške Sršen. Na noge jima je tako uspelo postaviti globalno uspešno podjetje, ki gradi najsodobnejšo senzorsko tehnologijo za spremljanje podatkov o dobrem počutju.

Ivy vam namreč omogoča popoln nadzor nad lastnim zdravjem in dobrim počutjem, saj dan in noč spremlja zdravje in življenjske navade žensk ter prikazuje podatke, zbrane prek svoje mobilne aplikacije. Navdušujoče je, da so vsi podatki povezani z ženskim ciklusom, saj beleži menstrualni ciklus.

"Z Ivy in novimi oblačili za vadbo boste v hipu razpoloženi, da pridete v pravo novoletno formo," je povedala Kourtney Kardashian v TEM videu.

"Moram priznati, da se letošnje leto končuje na vrhuncu dogajanja. Trgovine, ki smo jih odprli v Parizu, Amsterdamu in Berlinu, so napovedale pravi spektakel. Ponosni smo, da Ivy nosijo najbolj znane ženske na svetu, ki so prepoznale njene prednosti in prednosti uporabe inovativne tehnologije ter analize zdravstvenih podatkov za odkrivanje in izboljšanje lastnih življenjskih navad," je pojasnil ustanovitelj Bellabeata Sandro Mur.

Bellabeat Ivy je čez noč postala najljubše darilo ne samo Kourtney, ampak tudi njenih priljubljenih sester Kim in Khloe, pa tudi druge znane dame, vključno z manekenko Mirando Kerr.

"Veseli smo, da ženske po vsem svetu razumejo, kako pomembno je biti pozoren do sebe, do svojega zdravja in dobrega počutja. Vse, kar počnete čez dan, vsaka vaša aktivnost, stresni in srečni trenutki, nenadoma dobi globlji pomen. Pametni nakit IVY daje globlji pomen vsakemu vašemu gibu in vsakemu vašemu občutku," je še dodala soustanoviteljica znamke Urška Sršen.

 Fotografije: Profimedia, Promocijsko gradivo

Preberite še: Obožujete Dolce & Gabbana? Njihova prva kolekcija izdelkov za dom je vse, kar si želimo za božično darilo

Priporočamo tudi: Če želite večji volumen las, svojemu šamponu dodajte to sestavino

Najbolj brano