Obožujete Dolce & Gabbana? Njihova prva kolekcija izdelkov za dom je vse, kar si želimo za božično darilo

In zanjo sploh ni potrebno odšteti celega premoženja.

Dekor, 8. 12. 2021
Obožujete Dolce & Gabbana? Njihova prva kolekcija izdelkov za dom je vse, kar si želimo za božično darilo - Foto: Profimedia

Le dva meseca po odmevnem debiju kolekcije na razstavi Alta Moda v Benetkah, je svet z odprtimi rokami sprejel prvo linijo dekorativnih izdelkov za dom modne hiše Dolce & Gabbana.

Šik kolekcijo tvorijo štiri različne linije motivov: Blu Mediterraneo, Carretto, Leopardo in Zebra, za katera se, podobno kot za njihova oblačila, zdi, da poosebljajo avro glamurozne in čutne Italijanke. Kolekcija Dolce & Gabbana Casa je namreč živahna, drzna in ženstvena, predvsem pa je namenjena maksimalistki, v zunanjo podobo katere je vpeta bujna domišljija.

Širitev blagovne znamke je oblikovalski dvojec opisal kot povsem logično in naravno širitev imperija, spomnimo pa, da svet dekorja zanje ni bil neoznačen teren. V letu 2018 so v sodelovanju z znamko Smeg lansirali linijo sokovnikov, toasterjev, kavnih avtomatov, čajnikov in mešalnikov.

Že avgusta letos pa je modni gigant ponudil vpogled v svojo ponudbo večjih pohištvenih izdelkov; kavč, oblazinjen v vrtinčasto moder bel vzorec, okroglo mizo, stole z živalskim potiskom in preprogo z leopardjim vzorcem.

"Želeli smo si eksplozijo barv, čustev in vonjev. Vsaka tema uteleša drugačen življenjski slog," sta za Vogue povedala ustvarjalca Domenico Dolce in Stefano Gabbana.

Spodaj si lahko ogledate nekaj kosov iz posameznih kolekcij:

Linija Carretto

Kozarec za vino, 295 €

Linija Blu Mediterraneo

Zvezek, 110 €

Linija Zebra

Set krožnikov, 290 €

Linija Leopard

Okrasna blazina, 395 €

Preberite še: Ta nova različica francoske manikire bo to zimo najbolj priljubljena

Priporočamo tudi: To so popolne kavbojke za ženske nad 50 let: optično podaljšajo noge in zožijo postavo

Fotografija: Profimedia

Najbolj brano