Ta nova različica francoske manikire bo to zimo najbolj priljubljena

Manikira, idealna za tiste bolj neodločne narave, ki se težko zadovoljijo le z enim slogom, slog, ki bo v letu 2022 pravi hit pa zdržuje kar dva načina nanašanja laka za nohte.

Ta nova različica francoske manikire bo to zimo najbolj priljubljena - Foto: Instagram

Preden odkrijemo svojo najlepšo božično manikiro, se bo to zimo morda na naših nohtih pojavil nov izvirni trend. Manikira tip-and-mix, ki se množično pojavlja na Instagramu in jo popularizirajo strokovnjaki za umetnost nohtov in postaja eden od trendov ličenja, ki bo nedvomno popestril to sezono.

Osnovna ideja je, da izberete eno barvo laka za nohte in ga nanesete na dva različna načina izmenično na vsak prst. Na nekaterih nohtih je nalakirana le konica, na drugih pa je noht prekrit z barvo po celotni dolžini. Ta mešanica med barvito francosko manikiro in klasičnim nanosom laka za nohte ustvarja šik in minimalističen videz, ki se prilega vsem priložnostim.

Ne spreglejte: 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)

Torej, bi želeli, da vam končno odgovorimo na vprašanje, kako to zimo nositi svojo manikiro? Nadaljujte z branjem. 

Ste med tistimi, ki se težje odločijo za vrsto manikire ali pa zgolj kolebate med tisoči in tisoči različnih barv, ki jih lahko nanesete na svoje skrbno negovane nohte? Ta manikira vas bo osvojila, saj omogoča mešanje različnih trendov in ustvarjanje edinstvenega stila. Ustvarite lahko eleganten videz svojih nohtov, ali pa se odločite za bolj drzno verzijo, ki bo odlično sovpadala s tematiko vaše božične večerje. Idealen kompromis za soočanje s sivo zimo v stilu, kajne?

Lahko se odločite za originalno različico tako, da vsak noht pobarvate z drugo barvo laka, ali pa nalakirate celotno roko oz nohte na roki z eno barvo in nato samo konico nohta z drugo barvo. Delu francoske manikire lahko dodate tudi svojo osebno noto, na primer tako, da dodate majhno piko na dnu nohta, navpično črto ali prijeten diskreten ali pa morda celo božičen vzorec. Glavna stvar je, da vedno uporabljate isto barvo, da ohranite dosleden videz.

Boste poiskusili? 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RE:NEW Beauty (@biosculpturegelgb)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RE:NEW Beauty (@biosculpturegelgb)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Fotografije: Instagram/@hoskelsa 

Preberite še: To so zimski čevlji, ko vsak stajling dvignejo na višjo raven

Preberite tudi: Zimski plašč Jennifer Lopez je vse, kar si želimo to zimo

Najbolj brano