Maj/junij 2022

Številka Maj/junij 2022

V prodaji od 13. 05. 2022

Elle tokrat prinaša zeleno obarvano revijo, v kateri sledimo poti mode v prihodnost, zasledujemo čudeže sveta, ki jih je vsaj enkrat v življenju vredno obiskati in ki jih je ELLE izbrala ob 50. obletnici UNESCOVE svetovne dediščine. Od skritih naravnih biserov stopimo v domačo kuhinjo, kjer si odslej prizadevamo za kuhinjo brez odpadkov. Navsezadnje že majhne spremembe lahko rešijo kuhinjo pred odpadki in svet pred okoljsko katastrofo. Namig, kako koristno porabiti ostanke hrane ali pa vsaj hranilne sestavine v naših kuhinjah in kopalnicah: privoščite si lepotni tretma z najboljšimi lepotnimi recepti "naredi sam" urednic Elle po svetu.

Ker pa upamo, da bo naše poletje tudi precej modro, najraje v odtenku čistega morske vode v osamljenem zalivu, smo pokukali tudi v poletne modne trende in izbrali najbolj lahkotna, romantična, poletno zapeljiva, pa tudi udobna oblačila, ki si jih bomo zagotovile še pred poletjem.

Dokler s kovčkom v prtljažniku ne zavijete proti svoji izbrani obali, pa priporočamo, da majsko Elle vzamete na piknik in po okusni malici ob srkanju limonade preberete še skrbno pripravljene članke, v katerih novinarke Elle uredništva prepletajo osebne izkušnje z aktualnimi družbenimi dilemami.

Prijetno branje in nikar ne pozabite na kremo na sončenje!