November/december 2021

Številka November/december 2021

V prodaji od 12. 11. 2021

Še zadnjič letos vas v vaši najbližji trafiki čaka sveže natisnjena revija Elle, ki bo poskrebala, da letošnje leto zaključimo pomirjeni, zadovljni, samozavestni, ljubljeni...in vse to v stilu.

Nova Elle vam na začetku postreže z dobro mero trendov, ki se to zimo poklanjajo kraljevski podeželski estetiki, pregled zadnjega meseca mode, ki z inovativnostjo in čustvi na modni pisti napoveduje novo poglavje v modi, za konec pa pogled v tujo modno zgodbo s Thylane Blondeau, francosko manekenko, ki je bila že pri šestih letih oklicana za najlepšo deklico na svetu.

Sledijo svečani barvni lepotni namigi: letošnje praznike se poigrajte z zlato, srebrno, bronasto, bleščeče rdečo ali travnato zeleno, in lepotni pogovor z 19-letno manekenko Kaio Gerber, ki je po zaslugi svoje glamurozne mame odrasla s stilom in ob čudoviti lepotni rutini.

Zatem vam razkrijemo nominirance težko pričakovanega dogodka Elle Style Awards. Gre za izjemne ustvarjalce, ki jih ni mogoče spregledati, in osebnosti, katerih prezenca nas spodbuja, da tudi sami zaplešemo zunaj okvirjev lastne predvidljivosti.

Od talentirane družbe nominirancev se poslavljamo in se poglobimo v tehtna vprašanja, ki se porajajo dekletom iz uredništva. Ajda Gregorc se sprašuje: So najboljši dnevi za življenje že mimo: dobri stari časi ali dobri novi časi, to je zdaj vprašanje … Neja Drozg pa se s svojimi vprašanji obrača na neskončen vir informacij: Halo, doktor Google: kako tanka je meja zdravega razuma, ko si postav­ljamo samodiagnoze, ki temeljijo na informacijah z interneta?

Po tem, ko odkljukamo seznam z darili, katerih ideje smo dobili na zadnjih straneh revije, a preden se predamo božičnim praznikom, pobegnemo še v čarobno Apulijo, ki jo je ta konec poletja podolgem in počez raziskala Ana Abram in nam iz prve roke razkrila vse najlepše in najslajše skrivnosti sončne pokrajine.

In najslajše na koncu... V čas božičnih in novoletnih praznikov vas pospremimo z najbolj prazničnimi spomini deklet z uredništva, ki so posebej za to priložnost pobrskale po spominu in starimi albumi s fotografijami.