Horoskop: Kaj vam napovedujejo zvezde za mesec december?

28. 11. 2021
Horoskop: Kaj vam napovedujejo zvezde za mesec december? (foto: Profimedia)
Profimedia

ŠKORPIJON

24. OKT.–22. NOV.

Razvija se zamegljena romanca. Vedno bolj se zbližujeta in vse se zdi dobro, a čarobni trenutek se nekako ne zgodi. Nekaj tednov pozneje poskusite znova in tokrat se združita, vendar nekaj ni v redu in znova se umaknete. Vama je usojeno, da se vedno le za hip dotakneta, nikoli pa ne poljubita? Bodite potrpežljivi – čez nekaj tednov se bo pokazala še ena priložnost.

STRELEC

23. NOV.–21. DEC.

Mrk v vašem lastnem znamenju vedno odpira vrata v boljšo prihodnost in ta, ki prihaja ta mesec, ni izjema. Zavedate se, kaj vam ponuja, a po vsem, kar ste preživeli v zadnjih mesecih, se sprašujete, ali imate dovolj energije, da to izkoristite. Nikar se ne bojte: Mars vam bo obnovil moč, Venera pa vam bo pomagala pri financah, če jo boste potrebovali. Z zaupanjem stopite naprej.

KOZOROG

22. DEC.–20. JAN.

Znašli ste se na nepričakovanem križišču. Pred vami je neposredna pot do nečesa, kar ste si vedno želeli narediti, o čemer pa morda niste govorili – in z njo pride način, da zapustite vse obveznosti in odgovornosti, ki so vas tako dolgo zadrževale. To je velik korak in morda se boste odločili, da je za vas vse skupaj preveč; a vedeti, da pot obstaja, je čudovito. Mogoče je to celo dovolj.

VODNAR

21. JAN.–18. FEB.

Polagoma se tako, kot se spreminjajo letni časi, tudi izboljšujejo stvari. Če se vam je zdelo, da ste v zadnjih mesecih hodili po blatu, boste ugotovili, da postajajo tla pod vašimi nogami vse trdnejša. Prav tako vam ne bo treba nositi bremena vseh drugih, kot da je vaše. Čutite, da v službi vodite po poti, ne le sledite. Morda se zdijo stvari majhne, vendar se jih bo na koncu nabralo veliko.

RIBI

19. FEB.–20. MAR.

Če ste kdaj stali na letališču in čakali, da se vaš cilj in številka leta prikažeta na tabli odhodov, se bo ta mesec zdel točno tak, saj mrk v zgornjem sektorju vaše karte označuje naslednjo stopnjo vašega nadaljnjega potovanja. Seveda je do velikega potovanja še nekaj tednov, toda zdaj vsaj veste, kam in kdaj odpotujete – kar vam daje čas za priprave v zadnjem trenutku in za slovo.

OVEN

21. MAR.–20. APR.

Nedokončane zadeve iz preteklosti vas zadržujejo. Morda ste vsem povedali, da je zdaj za vami vse in da ste šli naprej, vendar očitno niste. Izčrpavata vas čas in denar ter vam preprečujeta napredek v prihodnosti. Če je za vas še vedno pomemben, si to priznajte in mu v življenju naredite prostor; če ne, potem to pustite za sabo. Lahko naredite eno ali drugo, ne pa obojega.

BIK

21. APR.–21. MAJ

Po navadi ste precej odporni proti spremembam in raje ostanete pri tem, kar poznate, toda ta mesec bo nekaj ali nekdo odkril neposredno pot do vašega srca in se vam bo vse drugo zdelo nepomembno. To je šele začetek daljšega procesa, ki bo trajal več mesecev, kar vam bo dalo čas, da na stvari pogledate iz prave perspektive. Ni treba hiteti.

DVOJČKA

22. MAJ–21. JUN.

Novi odnosi kakršnekoli vrste morajo biti po vašem mnenju lahkotni in prijazni, dokler ne boste imeli časa, da se bolj spoznate. Toda tisto, kar se vam ponuja zdaj, čeprav je zelo privlačno, je tudi čustveno nabito že od prvega trenutka in vas sprav­lja pod vse večji pritisk, da sprejmete zavezo, za katero niste prepričani, da jo želite. Na vse ali nič? V tem primeru je nič morda najvarnejša možnost.

RAK

22. JUN.–23. JUL.

Vaše življenje bo postalo veliko lažje, čeprav sprva morda ne boste mogli razumeti, zakaj. Morda vam korak nazaj ali vstran da prostor, da si od daleč ogledate situacijo, ki je prej niste v celoti videli, tako da lahko opazite tok dogodkov in se ne zapletate v nepomembne podrobnosti. Karkoli že je, se zdi, da zdaj živite bolje in imate več časa, ki ga potrošite zase, kar je vedno dobro.

LEV

24. JUL.–23. AVG.

Včasih ko se pojavi nekaj dobrega, to spustite mimo. Morda ste dovolj srečni, kjer ste, ali pa čutite, da bi lahko, če naredite korak vstran, padli naravnost v prepad. Tako vam občasno planeti ne dajejo le priložnost, da se premikate naprej, ampak vam dajo tudi zagon, da to izkoristite – in ta mesec je eden od takih obdobij. Čas je za spremembe ali pa vsaj kakšno dogodivščino.

DEVICA

24. AVG.–23. SEP.

Kako pogosto ste si želeli, da bi, če bi imeli le malo več časa, stvari naredili bolje? Naslednjih nekaj tednov vam bo dalo prav to – a namesto da čas preprosto uporabite za poliranje in izboljšanje tega, kar ste že storili, ga raje uporabite za pogled naprej in raziskovanje alternativ. Še bolje, uporabite ga, da vidite, kaj se dogaja, in se izognite morebitnim težavam, preden vas doletijo.

TEHTNICA

24. SEP.–23. OKT.

Tudi manjše motnje lahko včasih naredijo globoko zarezo, ker se morda dotaknejo stare rane, zaradi česar se nerešena čustvena vprašanja iz preteklosti znova zastavijo. Ali pa ste morda le dosegli prag potrpljenja? Karkoli že je, ne boste se samo nasmehnili in pustili, da gre mimo vas kot običajno; tokrat boste spremenili taktiko. Pretiran odziv? Sploh ne!

ŠKORPIJON

24. OKT.–22. NOV.

Razvija se zamegljena romanca. Vedno bolj se zbližujeta in vse se zdi dobro, a čarobni trenutek se nekako ne zgodi. Nekaj tednov pozneje poskusite znova in tokrat se združita, vendar nekaj ni v redu in znova se umaknete. Vama je usojeno, da se vedno le za hip dotakneta, nikoli pa ne poljubita? Bodite potrpežljivi – čez nekaj tednov se bo pokazala še ena priložnost.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Julianne Moore pokazala, kako elegantno kombinirati volneno kameljo jakno in superge

Priporočamo tudi: Monaška princesa Charlene je bila sprejeta v zdravstveno ustanovo, sporoča princ Albert