Nasvet Pippe Middleton za ohranjanje vitke postave po treh porodih: Skrivnost se skriva v zmernosti in v tem posebnem zajtrku, ki ga nikoli ne izpusti

16. 4. 2024
Sestri Kate Middleton je po treh nosečnostih in porodih uspelo izklesati vsako mišico na telesu, enaki rutini pa je zvesta že leta. (foto: Profimedia)
Profimedia

Sestri Kate Middleton je po treh nosečnostih in porodih uspelo izklesati vsako mišico na telesu, enaki rutini pa je zvesta že leta.

Pippa Middleton, mlajša sestra valižanske princese, je zaradi svojega videza resnično oboževana. Mnogi namreč občudujejo njeno vitko postavo, čeprav je rodila trikrat. Čeprav po njenem izklesanem telesu tega nikoli ne bi rekli.

Ključ do Pippine vitke postave po 3 porodih je namreč ravno zajtrk – nikoli ga ne izpusti!

Ne spreglejte:

Zjutraj je predvsem ovsene kosmiče, ki jih pripravi sama, ali avokado na toastu s kuhanimi jajci.

"Sadje sesekljam in ga zmešam z jogurtom, kosmiči in semeni," je rekla nekoč.

"Odraščala sem s prepričanjem, da je zmernost pomembna za dobro zdravje. Seveda sem vključila tudi nekaj "prepovedanih" stvari, kot so čokolada, čips in kozarec vina. Preizkusila sem Atkissonovo dieto in telovadila sedem dni na teden. Potem sem ugotovila, da je pomembno nadzorovati vnos rafiniranih ogljikovih hidratov, kot so bel kruh in testenine, ter jesti zadostne porcije hrane," pojasnjuje Pipa.

Ker ima tri majhne otroke, je vedno aktivna, zelo rada pa se ukvarja s fitnesom in pilatesom.

"Z otroki se igram v parku, kolesarim, tečem in na ta način ostajam fizično aktivna," je zaključila Pippa Middleton.

Poleg pilatesa in kardio vadbe se Pipa rada posveča tudi vodnim športom, teče in igra tenis.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Odlično pristaja k belim supergam, petkam, mokasinom: Kraljica Letizia očarala s pomladnim kosom, katerega model nas je popeljal v 80. leta

Priporočamo tudi: Tjaša Železnik v svojem nedavnem televizjskem nastopu osupnila v vijolični obleki zaradi katere si želimo draperijo nazaj na modnih brveh!

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik