Ženske, rojene v tem znamenju, so najbolj divje

Nekatere izmed vas slovite kot bolj divje in prodorne, druge pa ste bolj umirjene in prilagodljive. Kateri ženski zodiaka pa najbolj izstopata, ena s svojo ekstremno divjo naravo, druga pa s svojo neustavljivo nežnostjo?

Ženske, rojene v tem znamenju, so najbolj divje - Foto: Unsplash/ Angelos Michalopouloa

Najbolj nežna je ribica

Najbolj nežna ženska med vsemi pripadnicami zodiaka je zagotovo ribica. Deluje, kot da je mistična svečenica, pogosto oblečena v belo svilo. Njen zrak spoznavanja modrosti daje občutek, da ima zelo staro dušo. Resničnost ni vedno njen najljubši kraj za prebivanje, pogosto se zateka v svoj sanjski svet, seveda z željo, da bi ji njena ljubezen sledila.

Ona je največji romantik zodiaka, ki se pogosto izgublja v domišljiji o neskončni ljubezni. S svojo nežno naravo je večkrat okužena s težavami drugih ljudi in se pogosto znajde v razmerjih s partnerji, ki imajo veliko psiholoških ali čustvenih težav. Zablode in iluzija sta Neptunovi ključni besedi in ženska rojena v znamenju rib se zna še kako potopiti v svoj svet, glasu pa zlepa ne bo povzdignila. Seks je zanjo duhovno in transcendentno doživetje, zato ga morate, če ste v razmerju z njo obravnavati kot zakrament in se pripraviti, da se prepustite njenemu intuitivnemu dotiku.

Kljub temu da deluje krhka in neodločna, bo ženska riba vedela, kaj moški hoče, vendar o tem ne bo govorila na glas. Če ste ljubitelj nežnosti, harmonije in umirjenosti, ne boste nikoli želeli zapustiti čudovitega podvodnega sveta vaše ribice. Njen dom je elegantna palača, prostor za sanjanje. Spalnica je pomemben kraj zanjo, seveda opremljena z nežnimi odtenki. Ker ne marajo veliko trdih robov ali ostrih površin, pričakujte, da boste našli veliko okroglih oblik, nežnih pastelnih barv in čipko ter seveda sveče, saj je ribica vedno pripravljena na romantiko.

Obožuje skupno kopanje v banji polni soli in eteričnih olj, seveda ob nežni glasbi. Ko ribica postane mama, je najbolj nežna med vsemi mamami in otroke obsiplje z objemi in poljubčki, zna pa jim ponuditi tudi varno zavetje. Včasih ji je težko povedati resnico, saj je tako krhka in nežna, vendar se raje odločite za direkten pristop, saj vam bo laži in neodkritost še bolj zamerila.

Najbolj divja je ovnica

Ovnico boste težko zgrešili, kjerkoli, saj je opazna, samozavestna in divja. Za umirjenega moškega ali prijateljice celo preveč divja in prodorna, morda celo rušilna. Svoja čustva zna direktno pokazati skozi tipično igro spogledovanja in ne bo dolgo trpela, če ji nekdo ne bo podaril naklonjenosti, za katero tudi ne bo nikoli prosila.

Njena največja prednost je neustavljiv ego, prepleten z nenavadno samozavestjo, zato lahko pokaže dele telesa, uporabi živo rdečo šminko, nosi mini krilo in še vedno ne izgleda nespodobno, ampak pogumno in privlačno. Njen spolni apetit je velik, kar tudi odprto pokaže. Iz njene perspektive je popolnoma nesprejemljivo, da ženska ostane v intimnem razmerju, kaj šele, da se poroči in ima otroke z moškim, ki ne ustreza njenim spolnim potrebam.

Ta ženska ima dovolj energije za dve osebi, nikoli ne komplicira ter se ne obremenjuje če lahko, ampak si enostavno vzame kar ji pripada. Ona je ženska, ki vedno želi napredovati, in ko jo preteklost ujame, ni najbolj prepričana, kako se z njo spopasti, vendar se kljub temu vedno znajde, običajno sama, brez pomoči. To je ženska, ki se z veseljem podaja v bolj grobe športe in se sooča s situacijami, ki zahtevajo moč. Zlahka se zlije v moške dejavnosti, vendar to ne pomeni, da nima potrebe po spoštovanju in obravnavanju kot ženska.

Ko se zdi preveč agresivna in glasna, se spomnite, da je to ravno način njenega delovanja, zato se čim prej sprijaznite, da bodo nežni umirjeni trenutki ob njej prava redkost. Pomembno je, da je ne sprejmete za samoumevno in razumete njena prizadevanja. Zabavna, svobodna in neodvisna ženska ovnica, je prava poslastica za moškega, ki želi, da se mu v življenju in spalnici ves čas dogaja, za umirjenega pa je morda premočna. Strastna, energična in prevladujoča je opazna tudi zaradi svojega ekstremnega stila, zato pričakujte, da ne bo nikjer ostala v ozadju. 
 

Fotografije: Unsplash/ Angelos Michalopouloa  

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, bodo letos najbolj srečne!

Priporočamo tudi: Tako boste zlahka premagali stres (glede na vaše horoskopsko znamenje)

Najbolj brano