Horoskop: Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, se bojijo sprememb

Nekateri ljudje dobro delujejo, ko se pojavi sprememba, saj jih le ta prebudi, nekatere izmed vas, pa se sprememb bojite in vas, ko se pojavijo preplavita strah in negotovost.

Horoskop: Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, se bojijo sprememb - Foto: Profimedia

Ni vam všeč, če se spremeni okolica, služba ali celo ljudje okoli vas. Nezmožnost sprejema sprememb je tesno povezana s strahom. Ker se bojite nepričakovanega, se bojite tudi neuspeha.
Ste ena izmed trmastih žensk zodiaka, ki resnično ne mara sprememb.

BIKICA

Bikice se zelo dobro zavedajo, da ne morejo nadzorovati vsega, vendar to ne pomeni, da delujejo v skladu s spremembami. Ste trmaste in ko pride do spremembe, se dobesedno poruši vaša cona udobja. Ko se zgodi nepričakovana sprememba, se počutite izgubljene, saj težko ohranjate optimistično energijo, ki bi vas lahko vodila k uspehu. Najmanj jim je všeč sprememba, ki je povezana z osebnim področjem ter ima negativne posledice.

Elementi, ki jih pogosto vsebujejo spremembe, kot konflikt, soočenje, neskladje in neznano bikico utesnjujejo, saj ni prepričana, da je sprememba vedno na bolje ali da bo sposobna obvladovati spremembo ali njene posledice. Tudi ko se jim zgodi, da so prisiljene v spremembo, se bodo nasmejale, vendar bodo znotraj takoj začutile nervozo in pritisk. Če je sprememba neizogibna, takrat bikica po tehtnem razmisleku oceni, da se lahko iz nje kaj nauči. Bikice so ženske, ki ne marajo občutka nepripravljenosti ali pomanjkanja določenega znanja.

RAKICA

Rakica je ženska, ki ji družina, dom in korenine pomenijo največ, zato se iz njih težko iztrga. Spremljajo jo globoka čustva, ki nadzorujejo večino njenih odločitev v življenju in ji onemogočajo, da bi spontano predala spremembam. Ko se sprememba zgodi, ne glede na to, ali je slaba ali dobra, se rakica večkrat izgubi v svojih občutkih in se počuti zmedeno, v borbi, kaj narediti in kako se s spremembo spopasti.

Rakica je spremenljiva, vendar le v svojih okvirjih, zato so spremembe nekaj, kar bi najraje izločila iz svojega urnika. Ona lahko celo zavrne spremembo, dokler ni prisiljena, da se z njo sooči. Če se na kakršen koli način počuti nelagodno ali negotovo, jo bo to utrujalo, dokler se ne bo ponovno navadila na ustaljeni ritem. Želijo slediti, vendar niso vedno pripravljene, če gre za pomembno spremembo. Skratka, rakice resnično potrebujejo cono udobja in trdne temelje, ki jih bodo podpirali, ko bodo naredile nekaj tveganega.

TEHTNICA

Tehtnica je ženska, ki rada uživa v svoji harmoniji in se boji sprememb, saj rušijo njen mir. Ne vidi smisla, da bi izgubljala dragoceno energijo na zaskrbljenost zaradi stvari, ki bi se morale spremeniti, ko pa raje uživa v svojih smernicah, ki jih zelo dobro pozna. Ona je tista, ki bi se najraje skrila in se pozneje ukvarjala s posledicami spremembe. Ker je preveč čustvena, se je spremembe tudi močno dotaknejo in vplivajo na njeno delovanje.

Tehtnica je zelo rada urejena, vendar jo tudi na tem področju spremembe močno plašijo, zato svojih sijočih dolgih las zlepa ne bo želela skrajšati, saj jo je strah, da s spremembo poruši svoje zadovoljstvo. Tudi kakšni posebni, drugačni kosi oblačil, ki pomenijo veliko spremembo stajlinga, ji niso pisani na kožo. Tehtnica tudi takrat, ko je primorana odločiti se za spremembo, potrebuje podpro in mnenje tistih, ki jim zaupa.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Od Emily Ratajkowski do Katie Holmes: To je pomladni trend, ki ga ta hip obožujejo zvezdnice

Priporočamo tudi: Nevarnost hvaljenja izgube kilogramov: "Kim Kardashian si s svojo nevarno retoriko hujšanja ni zaslužila vstopnice za Met Gala"

Najbolj brano