Veliki ljubezenski horoskop za mesec marec 2022: Ovna čaka strastna ljubezen, kozorogu pa se uresničujejo želje na področju financ

Preverite, kaj vam zvezde v mesecu marcu pripravljajo na področju ljubezni in kariere. 

Veliki ljubezenski horoskop za mesec marec 2022: Ovna čaka strastna ljubezen, kozorogu pa se uresničujejo želje na področju financ - Foto: Instagram

Več kot očitno so zvezde mesecu marcu predane in naklonjene. Čuti se vpliv in energijo ljubezni, ki obdaja nebesna znamenja, napoved pa je izredno optimistična, polna upanja, pušča prostor za ozdravitev, nove začetke in nove priložnosti. Če ste torej komaj čakali, da se mesec februar, ki je sicer mesec ljubezni, konča, ker se vam je zdelo, da zvezde tokrat niso bile na vaši strani,  si pa nedvomno želite novega vetra, novih zagonov in ekstremnih priložnosti, je danes vas srečni dan. Prvi dan v marcu bo zvezde obrnil na glavo! 

Sonce, ki se bo naselilo v ribah, zraven pa našlo še povezavo z Jupitrom in Neptunom bo prineslo vibracijo sočutja, sprejemanja in ljubezni v vse življenjske odnose in situacije ter vam omogočilo, da obrnete stvari tako, da bo vam občutno lažje. Po drugi strani pa bosta Mars in Venera 6. marca vstopila v Vodnarja, kjer bosta v konjunkciji s Saturnom, kar prinaša nekakšen konflikt med strastno energijo (Mars) in energijo stabilnosti ter miru. 

Preberite še: Horoskop: Vse o karierni poti rib in najboljša delovna mesta zanje

Nebesna znamenja, ki jih čaka srečno leto: Tehtnica ni edina, ki bo imela razlog za praznovanje v letu 2022

Spodaj odkrijte svoj ljubezenski horoskop za marec 2022.

OVEN

Venera in Mars bosta začela udarno in močno, tako pa v vaše romantične odnose vnesla energijo strasti. Kar vas bo napolnilo z motivacijo in zagonom za doseganje vaših življenjskih ciljev. Hkrati pa bodo planeti poskrbeli za vašo čuječnost, povezavo s samim seboj, saj bodo od vas zahtevali, da se umirite in poglobite v raziskovanje svojega notranjega sveta in duhovnosti.

Na to duhovno povabilo se le odzovite, upočasnite svoj tempo in ugotovili boste, da ste veliko bolj jasnih misli in polni razumevanja. To pa vam zna pomagati tudi v vašem ljubezenskem razmerju, saj boste končno znali oceniti, kaj si želite v razmerju in zakaj se počutite ljubljene in cenjene. Ko sonce zaide v ovnu 20. marca, boste morda začutili željo, da ukrepate glede novih vrednot in spoznanj, ki jih imate, ko gre za ljubezen, in poiščete način, kako svoje sanje spremeniti v resničnost.

BIK

Ker sta se Venera in Mars spletla z vašim kariernim področjem boste morda navdušeni nad ukrepanjem in vso močjo, ki jo boste imeli, s katero se boste lahko lotili vseh  ponujenih lekcijah, ki vam bodo omogočile rast in razvoj v vašem podjetju. Po drugi strani pa bo Saturn vztrajal, da ste dovolj potrpežljivi in ​​počakate na čisto prave priložnosti.

Sonce, Jupiter in Neptun vam bodo na pot prinesli veliko optimizma, zlasti v vaših prijateljskih, romantičnih odnosih in uresničevanju vizij. Čeprav se bo Sonce 20. marca obrnilo proti ovnu, boste začutili nenadno željo po umiku, da si boste lahko vzeli nekaj časa za premislek. Nastopil bo premor, dokler ne boste ugotovili, da ste na pravi poti.

DVOJČKA

Kmalu boste spoznali, da se bo vaš mesec marec vrtel okoli kariere in vaše osebne rasti, ki je nujno potrebna, saj boste le tako v svojem življenju naredili prostor za ljubezen. S Soncem, Jupitrom in Neptunom, ki bodo vsi vplivali na vaše znamenje, dobite priložnost, da uresničite svoje sanje, ko utrdite svojo karierno pot.

Planeti se bodi tokrat zbrali na svoji poti, da poskrbijo za vas, vam omogočijo širši in jasnejši pogled na stvari in vrednote v vašem življenju. Vse to pa močno zaznamovalo tudi vaše odnose in vaš pogled na njih. Ko bo Sonce 20. marca vstopilo v ovna, se boste počutili varnejše, saj se bo izkristaliziralo točno tisto, kar želite. To vam bo dalo energijo za naprej.

RAK

Ta mesec obeta spremembe in spreminja vaše dosedanje, utrjene perspektive, hkrati pa vas vabi, da se posvetite notranji preobrazbi, ki bo v vašem življenju omogočila prave spremembe. Ker vas bo prišel pozdravit Mars, v konjunkciji z Venero, boste morda ugotovili, da se vaše potrebe in pogledi na ljubezen počasi, a vztrajno spreminjajo. 

To čas negotovosti sprejmite z odprtim srcem in brez skrbi, saj ko se vaš notranji svet spreminja, lahko to vpliva na vaše želje in faze v fizičnem svetu. Planeti vas učijo, da ste potrpežljivi, zaupate procesu, zaupate sebi, ter počakate, da se vaša preobrazba sprememb zaključi, preden stopite v akcijo. Ker pa boste cel mesec obdani s Soncem, Jupitrom in Neptunom to ne bo pretežko, saj vam bodo ravno oni omogočili, da boste uspeli zaznati "širšo sliko", kar vam bo prineslo sočutno razumevanje in priložnost, da vidite situacije z različnih zornih kotov. Pripeljali vas bodo do popravljanja in zdravljenja določenih odnosov.

LEV

Ker sta Venera in Mars v konjunkciji s Saturnom, boste začutili močno željo po strastnem razmerju. Vendar pa napredujte počasi, saj se vaše ekipe drži Saturn, ki lahko velja za planet, ki rad prinese omejitve, sploh kar se tiče vašega napredka na področju ljubezni.

Ne glede na to pa mesec marec ne bo apatičen in statičen, saj je vaše znamenje obdano s soncem, kar pomeni, da je čas za velike spremembe. Če ste se zgoraj že ustrašili Saturna in njegovih omejitev, ne skrbite, saj ne bo tako slabo, da vas bo Saturn upočasnil, saj vam na ta način podaja racionalnost, analitičnost in vas ščiti pred nenadnimi odločitvami.

Ko bo Sonce 20. marca vstopilo v ovna, boste imeli trdnejšo predstavo o tem, kaj v resnici želite, in to vam bo omogočilo napredek.

DEVICA

Če sedaj še niste na točki polnega optimizma, vam planeti obljubljajo, da bo kmalu drugače. Že 20. marca so Sonce, Jupiter in Neptun naselijo v vašo sfero odnosov in bodo kaj kmalu vaše srce napolnili z ljubeznijo. Ta energija vam lahko prinese novo romanco, več strasti v trenutnih partnerstvih ali preprosto občutek odprtosti in upanja.

Ker sta Venera in Mars v konjunkciji s Saturnom vas bo preplavila nenadna težnja po odgovornosti, kar bo močno vplivalo na vaše delo in vam prineslo kar nekaj novih povezav v vaši karieri, pa tudi priložnosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere)

TEHTNICA

Ker sta se Venera in Mars srečala s Saturnom, vas bo zadela močna želja po neustavljivi romantiki. Začutili boste iskreno željo, da bi se podali v svet ljubezni, se spogledovali in se na splošno bolj zabavali.

Saturn se bo vpletel v vaše ljubezensko življenje in zahteval, da boste v tem času previdni in počasni pri iskanju ljubezni. Povabil vas bo, da se ljubite odgovorno in razmislite o vsakem dejanju. To je lahko frustrirajoče, če želite, da se stvari odvijajo hitreje, lahko pa je tudi pozitivno, ker vam daje čas, da vidite, kaj si resnično želite v razmerju. Ker bodo Sonce, Jupiter in Neptun kmalu zavladali v znamenju ribe, bo v vaše življenje veselje. Možne so nove zaposlitvene priložnosti in celo sprememba splošnega načina življenja na bolje.

ŠKORPIJON

Sonce, Jupiter in Neptun se bodo kmalu znašli v nebesnem znamenju ribi, kar vam lahko prinese novo romanco ali še močnejšo povezavo v trenutnem razmerju.

Ta energija je lahko odlična za vzpostavitev močnejše čustvene povezave s partnerjem in za večjo intimnost. Prinese vam tudi veliko ustvarjalnega in duhovnega navdiha, ki bo izboljšal kakovost vašega življenja.

Morda boste čutili potrebo po negovanju domačega življenja in družinskih odnosov, Saturn pa bo vzpodbudil željo po postavljanju meja (samo)spoštovanja. Na splošno je čas za ozdravitev tesnih odnosov in ustvarjanje novih, nepričakovanih vezi. 

STRELEC

Ker sta Venera in Mars v konjunkciji s Saturnom, se boste strastno želeli predstaviti v najboljši luči v odnosu do drugih. Saturn vam bo dal odgovornost, da se izražate na pravi, pošten in obziren način, kar bo pozitivno vplivalo na odnose in prijateljstva.

Tudi vaša sfera družinskih odnosov bo obsijana s Soncem, Neptunom in Jupiterjem v ribah, kar lahko prinese obilico ljubezni, a žal tudi skrbi. Ta energija je odlična za gradnjo še globljih odnosov z vašimi najdražjimi. Ko se Sonce 20. marca obrne proti ovnu in k vaši sferi romantike, bo več priložnosti, povezanih z ljubeznijo in spogledovanjem.

KOZOROG

Venera bo končno izstopila iz vašega znamenja, in sicer natanko 6. marca po približno treh mesecih zadrževanja v vašem znamenju. Spoprijateljili se boste z Marsom, ki se bo združil z znamenjem Vodnarja in vaš znak napojil s financami. Osredotočili se boste na svoj materialni svet, razvoj in nove vrednote, ki jih niste mogli doseči, ko je bila Venera v konjunkciji s Plutonom. Zdaj pa je čas za nove začetke in nove finančne priložnosti. 

V vaše znamenje bo stopil tudi Merkur, kar vam bo prineslo vzdušje ponovnega odpiranja za gradnjo odnosov  prek sočutne komunikacije, polne odpuščanja in ljubezni, začetkov in ozdravitev.

VODNAR

Ker sta Venera in Mars v vaši prvi hiši v konjunkciji s Saturnom, boste motivirani, da prevzamete nadzor nad svojim življenjem, vendar na zmeren in stabilen način. To lahko vpliva na vsa področja vašega življenja, vključno z odnosi, zato je pravi čas za ustvarjanje novih poslovnih partnerstev, prijateljstev in romantičnih odnosov.

Hkrati pa imate ravno zdaj izvrstno priložnost, da iščete in najdete nove priložnosti za povečanje dohodka, iskanje novih in vznemirljivih načinov zaslužka ter nasploh nakupe, ki vam prinašajo občutek veselja in izpolnjenosti. Morda romantika ne bo v ospredju, ker ste preokupirani z osebnimi in poklicnimi možnostmi, a tudi ta še pride na vrsto. 

RIBE

To je zagotovo vaš mesec, saj so se vsi planeti postavili na vašo stran. Zaradi tega boste izjemno velikodušni, sočutni in odprti do drugih, kar je odlično za ustvarjanje novih povezav in/ali zdravljenje trenutnih ali preteklih odnosov. Na področju odnosov se obetajo velike spremembe, zlasti na vašem področju osamljenosti, saj je ta dosegla svoj vrhunec in končno zapušča vaše znamenje, da se vanj lahko naseli ljubezen. 

Intenzivna energija, ki vas potiska v notranji svet, bo ustvarila željo po ponovnem nadzoru nad sabo, a Saturn vas bo prisilil, da ostanete potrpežljivi in ​​premislite o svojih odločitvah in dejanjih. Prepustite se, to je obdobje zdravljenja in preobrazbe.  

Fotografije: Instagram/@camillecharriere

Preberite še: Pozabite na kamelje plašče, zvezdnice ta hip obožujejo plašče v tem drznem vzorcu

Priporočamo tudi: Blumarine je svojo kolekcijo za jesen in zimo zapeljal v idilično elegantne dimenzije. Oglejte si najlepše modne videze

Najbolj brano