Mesečni horoskop: Kaj vas čaka v mesecu aprilu?

Poglejte, kaj zvezde v aprilu napovedujejo vašemu nebesnemu znamenju.

Mesečni horoskop: Kaj vas čaka v mesecu aprilu? - Foto: Profimedia

RIBI

19. FEB. – 20. MAR.

Mesec, ki je pred vami ne bo le najboljši mesec v letu, ampak najboljši mesec v desetletju. Ste pripravljeni, saj vendar govorimo o začetku nove dobe v resnično vseh pogledih. Mesec bo ponujal mamljivo prijetnost bivanja in tako radi se boste kopali v toplini planetarnih vplivov. Vendar ne pozabite, prvih nekaj dni vsake nove dobe je ključnih, saj ravno ti določajo obliko in smer tega, kar je pred vami in črtajo vašo prihodnost.

OVEN

21. MAR.–20. APR.

V naslednjih nekaj tednih vas bo sprem­ljala močna nota realizma, ki bo na vas odlično vplivala. Tokrat imate izredno priložnost, da se ideji, ki jo že dlje časa kujete v zvezde, resnično posvetite, proučite in dopustite, da tudi sami dozorevate s časom in skupaj z njo rastete. A ne pozabite, da je vaša odločnost tista, ki vas bo pripeljala do novih dosežkov, marec pa je tu za vas, da dostavi odlične rezultate.

BIK

21. APR.–21. MAJ

Tako obupno in obupano si želite sprememb in rezultatov, da ste pripravljeni narediti korak v smeri, ki se upira vaši duši, in na to vas bodo opozorili tudi prihajajoči pomladni meseci. Ko si prisluhnete, lahko slišite šepetanje svojega srca, ki jasno pravi, da si ne želi kratkoročnih rezultatov. Bodite potrpežljivi in zaupajte procesu, ki ga je za vas izbralo življenje, že april diši po nečem veliko boljšem, bogatem z resničnimi potenciali.

DVOJČKA

22. MAJ–21. JUN.

Bodite pripravljeni, da se vam nenadoma odprejo vrata v neznano, pred vami bo ogromno novih priložnosti in poti, vi pa na točki, ko ne boste vedeli, kaj izbrati. Prisluhnite srcu in dopustite, da vas vodi. Poskušajte umiriti misli in brez dvoma se boste pravilno odločili. Pomladni meseci vas bodo postavili pred pomembne odločitve, in ko boste že mislili, da ne zmorete več, se spomnite, da se v življenju vse zgodi z razlogom.

RAK

22. JUN.–23. JUL.

Še pred kratkim ste obupano zrli v prihodnost in verjeli, da ste z življenjem obstali na mrtvi točki. In zagotovo niste verjeli, da se boste znašli na mestu, ki bo resnično zapolnilo vaše srce. Kaj se je torej spremenilo? Morda ste si zgolj začeli zaupati, sebi in svojim sposobnostim. Prepustite se brezskrbnosti pomladnih mesecev, april je tu, da poskrbi za vas. Prihajajo nove ideje, nova znanja in nove poti.

LEV

24. JUL.–23. AVG.

Po mesecih prebijanja po poti mimo nepričakovanih ovir in sprejemanja odločitev, ki temeljijo le na veri in ugibanjih, se zdaj premikate v bolj jasen prostor, kjer lahko vidite, kaj zares počnete in kam vas vodi pot. Pravzaprav ste tako daleč pred vsemi, da imate celo prosti čas za načrtovanje naslednjih potez, kar je bilo še pred nekaj tedni za vas nepredstavljiv luksuz. Ponovno ste na vrhu in počutite se dobro.

DEVICA

24. AVG.–23. SEP.

Ko gre tok dogodkov v želeno smer, mu seveda pustimo, da nas ponese, vendar ko življenje prestopi naše želene tire, se mu običajno začnemo upirati. Brez strahu, življenje ima zagotovo načrt, ki je primeren in učinkovit točno za to obdobje, ki ga živite. In če se vam zdi, da ste na svoji poti življenja že predolgo sami, vam april tokrat predstavlja novega življenjskega sopotnika. Sprejmite ga z odprtim srcem.

TEHTNICA

24. SEPT.–23. OKT.

Se bojite skupne prihodnosti s partnerjem? Zdaj ste na točki, ko se morate resnično zavezati, da boste skupaj stopali po poti življenja, ali pa si dovoliti priznati, da vas srce in um vlečeta drugam. Pogovorite se s partnerjem, kam vaju vodi prihodnost, in skupaj z roko v roki stopita naprej. Ne skrbite, za tak korak sta oba več kot pripravljena. April bo vajino ljubezen še dodatno okronal.

ŠKORPIJON

24. OKT.–22. NOV.

Ste pripravljeni na mesece, polne ljubezni? Letos so planeti resnično naklonjeni znamenju škorpijona in vaše ljubezensko življenje ni izjema. Ste pripravljeni raziskati povsem novo plat sebe, saj vam marec ponuja novo moč in trdnost, s katero ste že zakorakali v leto 2022? Če se vam zdi, da je to za vas popolna neznanka, naj vas ne skrbi, saj ste novemu partnerstvu resnično naklonjeni in nanj dobro pripravljeni. Pomlad, je še kaj lepšega?

STRELEC

23. NOV.–21. DEC.

Končno je napočil trenutek, ko se morate osvoboditi preteklosti, se iztrgati iz korenin in za sabo pustiti vse, kar vam onemogoča rast in napredek. Če se vam je to v zimskih mesecih zdelo še nemogoče, kažejo se prvi napredki. Čas je, da se zopet počutite varno in prizemljeno, in ker oklepanje preteklosti lahko ponudi varno zatočišče, bo morda ta korak za vas precej strašen. A kmalu se boste sprostili.

KOZOROG

22. DEC.–20. JAN

Pomembne odločitve, ki jih že nekaj časa sprejemate, ob čemer se borite z lastnimi strahovi in dvomi, začenjajo prinašati obetavne rezultate. V naslednjih tednih boste dobili jasen dokaz, da ste se pravilno odločili in da se vaše življenje razvija v pravo smer. Kot pri vseh dolgoročnih projektih je tudi pri delu na sebi in osebni rasti pred vami še dolga pot, vendar bodite ponosni nase tudi takrat, ko delate majhne, a še kako pomembno korake.

VODNAR

21. JAN.–18. FEB.

Zrasli ste v prepričanju, da si morate vse dobro na tem svetu prislužiti in za stvari prositi. To počnete že vse življenje in šele zdaj ste opazili, da vas tako vedenje ni pripeljalo daleč. April vam tokrat ponuja edinstveno priložnost, da stvari vzamete v svoje roke in si dovolite biti drzni. To nikakor ne pomeni, da ste sebični ali nepotrpežljivi, le sebe postavljate na prvo mesto in vaša borbenost bo nagrajena.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: Kolikokrat boste v svojem življenju doživeli veliko ljubezen glede na svoje nebesno znamenje?

Priporočamo tudi: Si želite, da bi vam lasje hitreje rastli? S tem preprostim domačim trikom boste poskrbeli za popolno preobrazbo

Najbolj brano