Ta horoskopska znamenja nikoli ne priznajo svojih napak

Opravičilo je tisto, s katerim želimo nekaj popraviti, izboljšati. Ni pa opravičilo vedno iskreno. Nekaterim gre lažje iz ust kot drugim.

Ta horoskopska znamenja nikoli ne priznajo svojih napak - Foto: Unsplash/ Clarisse Meyer

Preverite, ali ste se sposobni opravičiti, ko storite napako, glede na vaše astrološko znamenje.

OVNICA

Ovnica je tista, ki takrat, ko je nekaj storila zelo narobe hiti do najbližje slaščičarne po najboljšo tortico, da bi s tem prikrila svoje napake. Včasih deluje trmasto in želi da nekdo okusi, da je želela s tem, ko je naredila nekaj narobe morda nekaj poudariti. Ona se takrat ko smatra da ni kriva ne bo opravičevala. Trde življenjske izkušnje in večje ovire jo bodo do neke mere omehčale, da reče oprosti.

BIKICA

Bikica v resnici ne priznava svoje napake, razen če dokazi in očividci potrdijo da je nekaj naredila narobe. Takrat se bo znala iskreno opravičiti in se s kakšno lepo gesto tudi oddolžiti. Običajno je nagnjena k temu, da vedno znova ponavlja iste napake, zlasti v odnosih z nasprotnim spolom. Namesto da bi se iz njih učila in se večkrat opravičila, je to ženska, ki trmasto zagovarja svoja stališča.

DVOJČICA

Če ste doživeli, da se vam je dvojčica opravičila in priznala svojo napako, ste dosegli nemogoče, saj se ta ženska nerada opravičuje. Trdno se oklepa svojega obrambnega mehanizma in tudi najbolj prepričljivi jo težko prepričajo, da dela narobe. Morda ne bo priznala da je zgrešila, vendar bo zelo pazila, da napake ne bo ponovila, to je njeno skrito opravičilo.

RAKICA

Rakica je ženska, ki vedno ko to začuti z lahkoto izreče oprosti, res mi je žal. Nato se ne neha opravičevati in skuša na vsak način popraviti svojo napako. Spušča se do zadnje mere, da bi popravila svoje napake in večkrat na tem področju pretirava, ko že vsi ostali pozabijo kaj je naredila. Lahko ji zaupate, da ji je res žal in da jo razžira od krivde.

LEVINJA

Levinja in opravičilo sta dva nasprotna pojma. Tako je tako zelo očarljiva in ​​vedoželjna, da je tudi, ko prizna svoje napake, zmožna obrniti zadeve tako, da se žrtev zaradi napake počuti krivo. Velikokrat ne mislijo popolnoma iskreno, medtem ko se opravičujejo, vendar drugim ne dovolijo uvideti svojih resničnih namenov.

DEVICA

Devica ženska je moder nadzornik, ki se zna za svoje napake opravičiti, še prej jih seveda analizira do potankosti. Če devica ugotovi, da je storila napako, bo najprej podala svoje opravičilo v pisni obliki, s široko razlago. Ko se bo ohladila, bo poklicala in se opravičila. Če to ne zadostuje, se vam bo opravičila s kakšno lepo gesto in upala, da ji boste čim prej oprostili.

TEHTNICA

Tehtnica bo po tem, ko je storila napako zaprla vrata za vse zunanje dejavnike in v miru razmislila, kaj lahko popravi. Njena tišina je lahko obremenilna, vendar v njej vztraja in čaka, da jo bo nasprotna stran prosila, da se opraviči za svoja dejanja. Če se tehtnica sama opraviči, želi nekaj popraviti. Kljub temu da se ob opravičilu sladko nasmehne, v sebi misli drugače.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonka verjame, da njene napake niso odvisne samo od nje ampak tudi od kock usode. Ona se redko pokesa glede svojih storjenih dejanj. Pogosto je prepričana, da ona ni storila ničesar narobe, čeprav ji vse dokažejo. Od nje nikoli ne pričakujte poponoma iskrenega opravičila. Tudi če se vam bo opravičila, bo v ozadju že razmišljala, kako bi določene stvari vrnila.

STRELKA

Strelka je ženska, ki se v svojem raztresnem delovanju večkrat zmoti ali stori kakšno napako. Ona verjame, da so ljudje zmotljivi, preizkus človeškega duha pa je v tem, da se zna opravičiti. Ona se z lahkoto preoblikuje, saj je odprta za priznanje svojih napak. Pri strelki boste vedno vedeli pri čem ste, saj je tista, ki se iskreno opraviči in pozabi.

KOZOROGINJA

Kozoroginja se zna opravičiti povsod, razen na področju dela, kjer je sposobna tudi če se zmoti krivdo prevaliti na druge. Opraviči se na diplomatski način in nikoli ne pozabi dodati tudi nekaj dejstev, ki običajno delujejo v njen prid. Ko se opraviči to tudi resno misli, če boste želeli od nje izsiliti opravičilo, ga ne boste dobili.

VODNARKA

Ko vodnarka reče, da ji je žal, to resnično tudi misli. Ona se opraviči takrat, ko predvideva, da ni drugega načina, s katerim bi lahko popravila situacijo. Večkrat se še dolgo zapleta v svoje misli, če se zaveda, da je storila neupravičeno napako. Ona je včasih preveč dramatična in išče naklonjenost, tudi če gre za njeno napako.

RIBICA

Ribica je umirjena in prijetna, razen takrat, ko se je potrebno opravičiti. Ko se znajde na zatožni klopi, se bo postavila v obrambni in pokončni položaj in presenetila okolico Tudi če se zavedajo svoje napake, se želijo izmuzniti kot riba v vodi, samo da se ne bi rabili opravičiti. Ribica pričakuje, da ji bodo oprostili, ker je tako zelo nežna in simpatična.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Unsplash/ Clarisse Meyer 

Preberite še: 5 načinov, kako začiniti svoje spolno življenje

Priporočamo tudi: Poznate svojo ljubezensko številko? Poglejte, kako jo izračunati

Najbolj brano