Povsod vidite ponavljajoče se številke? To je odgovor astrologa na vprašanje, kaj pomenijo

24. 9. 2023
Povsod vidite ponavljajoče se številke? To je odgovor astrologa na vprašanje, kaj pomenijo (foto: Profimedia)
Profimedia

V astrologiji obstajajo tako imenovane "angelske številke" in so v bistvu številčni namigi, ki nam jih prinaša vesolje, da bi nas usmerjalo na naših poteh.

Ste kdaj pogledali na telefon in opazili, da je v trenutku, ki vam je spremenil življenje, največkrat ura 11:11 ali 2:22? Ali pa ste opazili, da se niz številk, kot je 555, pojavlja v vsakdanjem kontekstu, na primer na naslovu, računu ali potrdilu? V astrologiji so to tako imenovane "angelske številke" in so v bistvu številčni namigi, ki nam jih prinaša vesolje, da bi nas usmerjalo na naših poteh.

Ne spreglejte:

V začetku leta 2000 je avtorica Doreen Virtue na podlagi ugotovitev Pitagore (starogrškega filozofa, ki je verjel v moč številk, kar je podlaga za današnjo numerologijo) uvedla izraz angelska števila. V numerologiji so angelska števila posebni vzorci ponavljajočih se številk, ki se nam pojavijo v določenih obdobjih našega življenja kot sporočila naših prednikov, duhovnih vodnikov ali angelov varuhov. To je v bistvu način, kako nam vesolje sporoča, da smo na pravi (ali napačni) poti in da je v igri božanski čas - zaradi česar so naša prizadevanja in nameni še posebej posebni in pomembni.

Tukaj je vse, kar morate vedeti o angelskih številkah in njihovem pomenu.

000 ali 0000

Če vidite vrsto številk 0, vas opomni, da so možnosti neskončne. Vse je mogoče doseči, če si to resnično želimo. Varujejo nas vesolje in naši osebni duhovi, ki želijo uresničiti upe, za katere si prizadevamo.

111 ali 1111

Enajstke so simbol novih začetkov. To je trenutek, v katerem lahko manifestiramo svoje najgloblje sanje in želje. Če imamo nekaj v mislih v trenutku, ko vidimo zaporedje enajsteric, nam vesolje sporoča, naj izkoristimo ta čustva in to uresničimo.

222 ali 2222

Pogosto o stvareh preveč razmišljamo. Ko pa vidimo ponavljajoče se dvojke, nam naši duhovni vodniki sporočajo, naj se prepustimo toku in popolnoma zaupamo vesolju. Odprto srce in um sta bistvenega pomena, saj smo v najboljšem položaju za sprejemanje stvari. Smo na pravem mestu ob pravem času.

333 ali 3333

Zaporedje trojk ponuja podporo, vodenje in pomoč naših duhovnih vodnikov. Z njim sporočamo, da so prisotni okoli nas, da se odločijo, da nas bodo dvignili in nam pomagali, ko bomo to potrebovali. Tu so v igri preteklost, sedanjost in prihodnost, kar nam omogoča, da s pomočjo naših angelov varuhov sprejemamo usodne odločitve.

444 ali 4444

Četverice so povezane s stabilnostjo in energijo prizemljitve. Če nenehno videvate te številke: prenehajte skrbeti. Ste na pravi poti in ne smete odstopati od programa. Nadaljujte in ne izgubite pogleda na nagrado. Globoko vdihnite in pojdite naprej.

555 ali 5555

Opazovanje zaporedja številk 5 pomeni, da se odvračate od poti, ki ste jo prvotno načrtovali ali vam je bila predestinirana. Čeprav so spremembe težke, saj nas popeljejo iz območja udobja, se je treba prilagoditi času. Odprtost za spremembe je bistvenega pomena, saj nam omogoča, da se razvijamo in rastemo kot posamezniki.

666 ali 6666

Šestice nakazujejo bližajoče se obilje. Sreča je trenutno na vaši strani.

777 ali 7777

Duhovno prebujenje nas lahko združi z našimi najglobljimi sanjami in vizijami. To število je most med mističnim in materialnim svetom. Naša intuicija je v ognju in nam omogoča, da vidimo zadeve z jasnega zornega kota. Naučili se bomo zaupati svoji intuiciji in verjeti vase.

888 ali 8888

Zaporedje osmic lahko pomaga pri vseh oblikah manifestacije. Število 8 zagotavlja srečo, pridobitev in bogastvo pri vseh projektih, ki so nam zastavljeni. Poleg tega lahko osmice izboljšajo naše razpoloženje in povečajo našo samozavest. Končni rezultat je običajno pozitiven in ploden.

999 ali 9999

Duhovi nam ponujajo ljubezen in zaščito, ko delamo korake k izgradnji življenja, ki je v skladu z našim namenom in lastno vrednostjo. Živimo lahko pod svojimi pogoji - če se odrečemo preteklosti in končamo stare cikle ter hkrati začnemo novo pot.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vemo, koliko stane torbica, ki jo je Tina Gaber nosila na nogometni tekmi v Stožicah (cenovno dostopna torbica je še vedno na voljo)

Priporočamo tudi: Če si želite dolgih in bujnih las, si jih ne smete striči v teh dneh v tednu: To so najboljši dnevi za striženje las po luninem koledarju

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan