4 znamenja, ki bodo najbolj intenzivno čutila vpliv julijske polne lune

3. 7. 2023
4 znamenja, ki bodo najbolj intenzivno čutila vpliv julijske polne lune (foto: Profimedia)
Profimedia

Danes, 3. julija ob 13:39 nastopi polna luna v znamenju kozoroga. Prinaša nam posebne izzive, ki pa nam bodo pomagali odkriti svojo notranjo moč in se usmeriti na pot, ki je bolj skladna z nami. Kdo pa bo energijo tokratne polne lune občutil najbolj intenzivno?

Oven

Polna luna vas bo spodbudila, da se osredotočite na svojo kariero in razmislite o tem, kaj bi lahko na tem področju izboljšali ter spremenili. Morda boste naleteli na nekatere izzive na službeni poti, ki pa vam bodo pomagali ozavestiti, kako je vaša karierna pot v bodoče lahko bolj prijetna in skladna z vašim pravim poslanstvom. Ne pozabite pa, da je stanje vaše kariere zgolj odsev vaših notranjih prepričanj in odnosov. 

Rak

Tokratna polna luna bo vplivala predvsem na vaše odnose. V vas se bo vzbudila želja, da se z ljudmi še bolj povežete in vzpostavite večjo intimnost. Zdaj je čas, da svojim bližnjim še bolj odprete srce in z njimi delite svoje občutke - tudi tiste, s katerimi imate več težav. To vam bo omogočilo, da v odnosih dosežete novo dimenzijo.

Tehtnica

Občutili boste željo po večji stabilnosti in spraševali se boste, kako lahko v svoje življenje pripeljete več varnosti. Morda vas čaka nek izziv, ki vam bo najprej zatresel tla pod nogami, a vam bo eventuelno prinesel dragoceno lekcijo o tem, kako lahko vaše življenje postane bolj stabilno in uravnovešeno.

Kozorog

Ker polna luna nastopi v vašem znamenju, ni nobeno presenečenje, da boste njeno energijo čutili nekoliko bolj intenzivno kot ostali. Tokratna polna luna vas spodbuja, da se soočite z realnostjo in si priznate, katera področja v vašem življenju ne funkcionirajo. Čeprav so takšna spoznanja lahko boleča, vam bodo pomagala, da izboljšate, kar ne deluje in na dolgi rok zaživite bolj polno.

Več o tokratni polni luni si preberite TUKAJ.

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Spite na levem, ne na desnem boku: Strokovnjaki razkrivajo, kako bi ženske morale spati za najboljši spanec in počutje

Priporočamo tudi: Pomladite svoj videz za kar 20 let: 5 živil, ki po mnenju zdravnika upočasnjujejo staranje in spodbujajo zdravje