Največje napake, ki jih v odnosih izvajajo posamezna nebesna znamenja: Ovni svoje ljubezni ne znajo pokazati, eno znamenje pa v odnosih hitro izgubi samega sebe

Vsi delamo napake v odnosih, vendar ima vsako nebesno znamenje svojo tipično, zloglasno napako, ki se pogosto kažejo v medsebojnih odnosih.

Največje napake, ki jih v odnosih izvajajo posamezna nebesna znamenja: Ovni svoje ljubezni ne znajo pokazati, eno znamenje pa v odnosih hitro izgubi samega sebe - Foto: Profimedia

Vsi delamo napake v odnosih. Nekateri se ne znajo opravičiti, drugi premalo spoštujejo partnerja in njuno ljubezen jemljejo za samoumevno, tretji nenehno povzročajo prepire, čeprav za to nimajo tehtnega razloga.

Astrologija nam veliko pove o nas samih, v nadaljevanju pa si preberite, katere napake v ljubezenskem razmerju najpogosteje dela vaše znamenje.

Ne spreglejte:

1. Oven

Trmasti ovni so polni ljubezni, a te ljubezni ne znajo pokazati. Težava jim je funkcionirati kot par, saj so navajeni svoje neodvisnosti. Le redkokdaj bo oven zaradi ljubezni naredil kaj proti svoji volji in partnerjevo ljubezen jemlje kot samoumevno.

Nasvet: Poskrbite za osebo, ki jo imate radi, saj jo lahko izgubite.

2. Bik

Rogato znamenje je tudi eno najbolj trmastih. Biki imajo miren in umirjen duh, zato se vedno izogibajo prepirom, a tudi konstruktivnim pogovorom. "Nočem se kregati", je stavek, ki ga partnerji bika pogosto slišijo. Biki se ne zavedajo, da se je včasih treba kregati in da je to zdravo za vsako zvezo.

Nasvet: Dovolite si reči ne in se konstruktivno pogovoriti, to lahko reši vaš odnos.

3. Dvojčka

Takoj ko se pojavi prva težava, bi dvojčki najraje obupali in se prepustili malodušju. Dramatična narava dvojčkov je vedno zabavna, vendar lahko povzroči težave v razmerju. Iščejo prepir brez razloga, in tudi ko je razlog, nočejo rešiti problema, ampak bežijo od njega ne glede na to.

Nasvet: Če želite spoznati ljubezen, premagajte strah pred ljubeznijo.

4. Rak

Čustveni raki vam bodo dali vso svojo ljubezen na dlani. Tako zelo se bodo trudili, da bo odnos deloval v harmoniji, da bodo pogosto zanemaril samega sebe. Njihova individualnost v odnosih počasi izumira, na partnerja pa pogosto znajo preveč pritiskati.

Nasvet: Ne dovolite, da bi zaradi vašega odnosa izgubili sebe.

5. Lev

Ognjeno znamenje je vedno dominantno, zveza z levom pa je dinamična, vesela, igriva in zabavna. Njihova največja težava je dejstvo, da znajo svojo slabo voljo stresati na partnerja – brez utemeljenega razloga.

Nasvet: Ljudi, ki vas imajo radi ne krivite za vaše težave.

6. Devica

Device si želijo, da bi bilo vse popolno, tudi njihov odnos. Že majhna težava pri devicah povzroči plaz negativnih odzivov, nato pa pride želja, da bi vse čim prej uredili. V življenju jih ovira perfekcionizem, njihovi partnerji pa se počutijo, kot da niso dovolj dobri zanje.

Nasvet: Če želite partnerju pokazati, da ga imate radi, ga ne popravljajte nenehno, ampak ga sprejmite takšnega, kot je.

7. Tehtnica

Tehtnice so tako sumničave in negotove, kar se lahko odraža tudi odnosu. Tudi ko poskušajo pokazati ljubezen, na koncu izrečejo kakšen pasivno-agresiven komentar, ki zlahka povzroči prepir. Tehtnice bodo zavihale nos in se razjezile, preden bodo odkrito razpravljale o problemu.

Nasvet: Komunikacija je ključ do uspeha in temelj vsakega odnosa.

8. Škorpijon

Škorpijoni so v vsaki zvezi zelo predani, zato je ljubosumje njihova največja težava. Imajo močan značaj in nikoli ne bi oprostili prevare, vendar imajo pogosto občutek, da jih partner vara, čeprav za to nimajo utemeljenega razloga.

Nasvet: Kjer je dim, je tudi ogenj. Če ni dima, se ne razburjajte, ker lahko vaša sumničavost odžene osebo, ki jo imate radi.

9. Strelec

Strelec svoj ognjevit temperament skrbno dozira v pravih situacijah. Ljudje v tem znamenju ne bodo zanetili prepira, a če jih prizadenete, vam bodo težko odpustili. Strelka bo s prijateljico delila vse podrobnosti svojega ljubezenskega življenja, nato pa se ji bodo po glavi podili njeni nasveti.

Nasvet: Partnerja sodite po lastnih občutkih in ne po mnenju drugih.

10. Kozorog

Največja težava ljudi, rojenih v znamenju kozoroga, je nezaupanje. Kozorogi se preprosto ne morejo sprijazniti s tem, da jih ima nekdo resnično zelo rad, kar je lahko za drugo stran zelo težko. Na kompliment bodo zamahnili z roko in ko jim bo nekdo povedal, da jih ima rad, mu bodo dali vedeti, da mu ne verjamejo.

Nasvet: Da bi vas drugi imeli radi in spoštovali, se moraš najprej zaljubiti vase.

11. Vodnar

Vodnarji najbolje sodelujejo z intelektualci, v razmerju pa poskušajo vedno izstopati in biti superiorni. Prav zato se njihovi partnerji pogosto počutijo poražene in manjvredne.

Nasvet: Ljubezen ni tekmovanje, ampak medsebojno spoštovanje.

12. Ribe

Ribe se želijo v zvezi počutiti kot princese. Tako kot v romantičnih filmih bodo ribe žrtvovale vse za pravljično razmerje. Ko se zaljubijo, zavrnejo prijatelje, hobije in sanje ter se tako počasi izgubijo, na koncu pa občutijo bolečino nesrečne ljubezni.

Nasvet: Razmerja ni mogoče ustvariti na silo, ljubezen pa pride, ko jo najmanj pričakuješ.

Fotografije: Profimedia

Preberite še:Kaj pomeni, če imate v rojstnem datumu število 3?

Priporočamo tudi:Severina na Maldivih blestela v črni obleki z asimetričnimi izrezi

Najbolj brano