Kaj pomeni, če imate v rojstnem datumu število 3?

7. 3. 2023
Kaj pomeni, če imate v rojstnem datumu število 3? (foto: Profimedia)
Profimedia

Številke v datumu rojstva imajo v numerologiji močno simboliko. Preverite, kaj pomeni število 3.

Število 3 je v numerologiji vplivno število, njegov vladar pa je Jupiter, ki simbolizira obilje in srečo. Numerologi pravijo, da število 3 prinaša moč in materialne stvari ter krepi nadzor nad materialnimi in finančnimi zadevami. 

Ljudje, rojeni na datum, ki vsebuje to število, so pogumni, polni ambicij in imajo vodstvene lastnosti.

Prednosti ljudi, ki imajo število 3 v datumu rojstva

Ljudje s številom 3 so ambiciozni, disciplinirani in rojeni vodje. V življenju se lahko znajdejo na visokih, vodstvenih položajih. So odprti in se vedno zavedajo svojih dejanj. 

Imajo izjemno sposobnost jasnega izražanja svojih misli, zaradi česar so priljubljeni tudi med drugimi. Vedno imajo željo po novih odkritjih, zato se nenehno učijo novih stvari ter razvijajo svoje sposobnosti, zaradi česar so z leti vedno bolj uspešni.

So inteligentni in imajo sposobnost razumevanja težkih tematik. Njihova logika in znanje vplivata tudi na druge. Po naravi so očarljivi, nežni, topli in pristni. V vsaki situaciji poskušajo ohraniti lahkotnost, izzivi na poti pa jih ne ustavijo. Svoje naloge opravljajo s polnim zaupanjem in potrpežljivostjo.

Slabosti ljudi, ki imajo število 3 v datumu rojstva

Ker je vladar števila 3 Jupiter, so lahko ti ljudje zelo strogi glede discipline in želijo biti pogosto "glavni" tudi v situacijah, ko je bolj pomembno sodelovanje. Težje se soočajo tudi z neuspehom in se zaradi njega preveč obremenjujejo.

Radi živijo disciplinirano in si postavljajo svoja načela ter pravila, hkrati pa želijo, da jih upoštevajo še vsi okoli njih - in tukaj lahko nastanejo konflikti. So zelo samostojni, a velikokrat do te mere, da nočejo sprejemati pomoči ali uslug od kogarkoli drugega in se lahko celo razjezijo, če jim kdo začne svetovati ali pomagati. 

Poleg tega so lahko tudi zelo trmasti, kar jih pogosto ovira pri uresničevanju njihovega polnega potenciala. Ko opustijo omejitve in skozi življenje zaplavajo z odprtim umom, lahko te srečne trojke dosežejo izjemne stvari.

Vir: Sensa RS

Preberite več na Sensa.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Rdeč plašč, ki ga je Kate Middleton nosila ta vikend, je poklon enemu najbolj drznih videzov princese Diane

Priporočamo tudi: Mojca Mavec navdušila v stajlingu s puloverjem in golimi nogami

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik