Mesečni horoskop za december: Pred bikom je možna prekinitev dolge zveze, enemu znamenju pa se v življenje vrne stara ljubezen

Kako vam bodo zvezde decembra 2022 naklonjene, izveste spodaj.

Mesečni horoskop za december: Pred bikom je možna prekinitev dolge zveze, enemu znamenju pa se v življenje vrne stara ljubezen - Foto: Profimedia

Oven

Decembra bodo lahko ovni uspešno končali začeto. Zvezde jim svetujejo, naj izkoristijo to priložnost, saj druge še dolgo ne bodo predstavili. Mnogi ovni bodo prejeli nepričakovane ponudbe, ki jih je vredno sprejeti. Sreča bo spremljala tiste, ki delajo z ljudmi. V enem mesecu se lahko vaša avtoriteta pri delu poveča. To je treba uporabiti za napredovanje po karierni lestvici. Ne prezrite nasvetov prijateljev, pa tudi njihovih idej za izboljšanje financ. Konec meseca obstaja nevarnost, da boste izgoreli zaradi preveč obveznosti. Ne poskušajte narediti vsega naenkrat, dajte prednost in naredite le najpomembnejše. Čaka vas praznično vzdušje, z veliko ljubezni izberite darila za svoje najdražje.

Bik

Pred vami je težko obdobje, vsaj do druge polovice meseca. Čas bo pokazal, katere spremembe so dobre in katere ne. Usoda bo konec leta 2022 velikodušno razdelila darila, za vas bo takšno darilo priložnost, da drastično spremenite svoje življenje. Na poti v svetlo prihodnost bo bik prisiljen sprejemati težke odločitve. Obstaja možnost razhoda z dolgoletnim partnerjem. Ostanite racionalni, saj ste v ljubezni vedno optimistični in razpoloženi za nove dogodivščine. Ta mesec bo poln izzivov, zaradi retrogradne Venere je verjetna vrnitev nekdanjih partnerjev, a tudi skrivnosti ljubezni. Možne so tudi prevare. Če vama uspe okrepiti strast v zakonu ali razmerju, vam bo partner vrnil z večjo pozornostjo in željo.

Dvojčka

Decembra bo dvojčke povsem zavzela predpraznična gneča. Druge stvari in skrbi bodo šle v ozadje. Predstavniki znamenja bodo živeli v pričakovanju čudeža, vendar ne boste dolgo čakali. Nekater bodo dobili izpolnitev starih sanj, drugi veliko majhnih, a prijetnih naključij v vsakdanjem življenju, tretji pa dolgo pričakovano srečanje s sorodno dušo. Zvezde pravijo, da bodo imeli srečo vsi dvojčki, najbolj pa tisti, ki niso zatrli svoje ustvarjalnosti. Konec meseca dvojčke čaka miren družinski teden. Ko se pojavijo težave, se lahko spopadete z vsemi težavami in ne dovolite, da posivijo vaš svet.

Rak

Življenje rakov decembra bo neposredno odvisno od njihovega razpoloženja. Prav tako večina sprejetih odločitev. In v tem obstaja določena nevarnost: zvezde opozarjajo, da lahko sklepi, ki izhajajo iz čustev in impulzov, vodijo v neuspeh velikih idej. Pomembno je gojiti pozitiven duh, a tudi vzpostaviti ravnovesje med umom in srcem. Sredina meseca obljublja pomembne spremembe v vašem osebnem življenju. Po napovedih astrologov bodo nepričakovane. Na kariernem področju bo vse stabilno, vaš trud in sposobnosti bodo cenjeni. Prišlo bo do velikih finančnih dobičkov. Vaša naloga je, da jih pametno porabite in vlagate v dolgoročne nakupe.

Lev

Decembra boste levi morali biti potrpežljivi: ne bodo se vsi dogodki odvijali tako, kot bi si želeli. In vaš temperament in želja, da bi dobili vse naenkrat, lahko močno zamajeta že tako nestabilno ravnotežje. Vaši najboljši prijateljici bi morali biti taktika in strategija. Ne pozabite, da je bolje narediti majhne korake proti svojemu cilju, kot pa skoraj dobiti, kar želite, in izgubiti vse. Osebno življenje bo narisalo celotno sliko. Na ljubezenskem področju so možne pozitivne spremembe. December je ugoden za obnovitev romance, ugoden odnos s sorodno dušo, pa tudi za načrtovanje selitve in družine.

Devica

Devica decembra pričakuje karierno rast in večjo samozavest. Tako bodo bolj vztrajne pri doseganju svojih ciljev. V prvi polovici meseca boste morali reševati temeljno pomembna vprašanja in sprejemati težke odločitve. Temu se ni mogoče izogniti, vaša odločitev pa bo določala dogodke za nekaj mesecev vnaprej. Devicam, katerih poklici so povezani z umetnostjo ali ustvarjalnostjo, bo sredina decembra prinesla uspeh. Navdih vam bo omogočil doseči neslutene višine v vašem najljubšem poslu. Ljudje okoli vas bodo cenili vaše delo. A največja nagrada za vas bo občutek zadovoljstva. Konec decembra je ugoden za posodabljanje garderobe in nakupovanje daril. Ne pozabite na svoje najdražje, saj lahko obisk in znaki ljubezni veliko prispevajo k vaši družini.

Tehtnica

Decembra se za tehtnice začne usodno obdobje. Vsako dejanje in odločitev v tem mesecu, tako kot učinek metulja, vključuje vrsto določenih dogodkov. Ob spoznanju tega se boste na nek način počutili kot ustvarjalec. Vendar ne pozabite, da vas čaka veliko presenečenj in da lahko v vsakem trenutku ustvarite nepredvidljiv rezultat. Vaša aktivna pozicija bo povzročila pomembne spremembe v odnosih z drugimi. Podvomili boste o svojih idealih. Zaradi tega lahko sovražniki postanejo prijatelji, čaka vas sprava in izboljšanje številnih odnosov. Ta trend bo vplival tudi na osebno življenje. Obstaja velika verjetnost, da boste videli ljubezen v tistih, ki jih prej niste opazili. Konec meseca poskusite najti čas zase. Zabavaj se, delaj na sebi, razvijaj se in to ti bo prineslo veselje na mnogih področjih.

Škorpijon

Škorpijoni bodo v začetku decembra občutili pomanjkanje pozitivnih čustev. Morda se počutite nekoliko osamljeni in prezrti, poskusite se razbremeniti in preložite del dela. Možna je utrujenost in pomanjkanje energije. Izogibajte se konfliktom z najbližjimi, pa tudi ogovarjanju in spletkam. Druga polovica decembra bo za škorpijone uspešnejša od prve. V tem obdobju vas čaka največ prijetnih dogodkov. Končno boste našli osebni smisel življenja in občutili pravo srečo. Harmonijo in mir iščite v krogu sorodnikov in prijateljev.

Strelec

Za strelce bo december mesec zabave in prostega časa. Počitnice se bodo začele že prve dni in res boste imeli razlog za praznovanje. Prva dekada meseca obljublja uspešen zaključek delovnih projektov, uspešne posle in občasne zmage. Ravno to je obdobje, ko lahko vse postavite na kocko – in zmagate. Do sredine meseca boste utrujeni od raznih dogodkov in želeli si boste oddiha. Kratka potovanja in menjava kraja okoli novoletnih praznikov vam bodo kar najbolj prijala. Med vrvežem in osamljenostjo ne pozabite na življenjske zadeve. Po 20. decembru prihaja ugoden čas za študij. Če se želite izpopolnjevati ali celo zamenjati poklic, ukrepajte. Znanje vam prinaša obilico novih priložnosti.

Kozorog

December bo za kozoroge mesec tišine in pogovorov. Zdaj je ustvarjeno mirno vzdušje, v katerem se lahko umirite in počasi pripravite na počitnice. Ste odgovorna oseba in imate veliko želje, moči, energije in vztrajnosti. Za vas ni težkega obdobja. Začetek meseca bo zahteven, druga polovica pa bo ugodna za razmišljanja in sklepanje poslovnih sodelovanj. Stara ljubezen je še vedno aktualna, vendar se morate obrniti v prihodnost. Poskusite izstopiti iz kroga vračanja v preteklost in analiziranja preteklih dogodkov, imate dobre vidike tudi za novo ljubezen in novo življenje.

Vodnar

Vodnarjem zvezde svetujejo, naj si za december naredijo jasen načrt. Vse, kar se lahko zgodi, se vam bo zgodilo. In samo načrtovanje bo pomagalo preprečiti izgorelost in živčnost. Glavni razlog za vaša čustva bodo čustva do bližnjih. Skočili boste v nove stvari, preden boste dokončali stare, in po nekaj tednih lahko pride do pravega kaosa. Početi tisto, kar ljubite, vam bo prineslo harmonijo, če boste seveda našli čas za to. Posvetili se boste tudi hobijem, a pazite, da ne boste pretiravali ali zanemarili drugih obveznosti. Na finančnem področju bo decembra vse dobro. Možno je, da se boste znebili starih dolgov in pritegnili nove vire dohodka.

Ribi

Pred vami je eden najbolj zanimivih mesecev v letu. Ste v obdobju povečane intuicije – izkoristite to. December bo za ribe najsvetlejši mesec v letu. Čakajo vas trenutki, ki si jih boste zapomnili do konca življenja. Zvezde poudarjajo, da vas čakajo velika ljubezenska razmerja. Vezane ribe čaka skrb in toplina. Samske ribe bodo spoznale osebo, ob kateri se bodo počutile posebne in edinstvene. Za novega partnerja je najbolje izbrati osebo iz zemeljskega znamenja, saj vam zagotavlja stabilnost. Sredina decembra je ugodna za vse vrste poskusov. Ne bojte se preizkusiti novih področij. To vam bo prineslo zadovoljstvo, uspeh in priznanje. Konec meseca boste morda morali sprejeti pomembno odločitev. Bodite pogumni - sreča je vedno na strani pogumnih.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Elizabeta II: Del telesa, ki ga nikoli ni dovolila fotografirati

Priporočamo tudi: Čudovita Amal Clooney v zelenem usnjenem krilu nas uči, kako nositi barve tudi pozimi

Najbolj brano