Horoskop: To so horoskopska znamenja z največ lastnosti slabega partnerja

V življenju večkrat napačno razumemo svoj ljubezenski odnos, lahko smo preveč dobri, ali preveč težki in kompleksni.

Horoskop: To so horoskopska znamenja z največ lastnosti slabega partnerja - Foto: Profimedia

Pazite na znake, ki vam lahko povedo da vaš moški ni ravno najboljši partner, čeprav je v vaših očeh idealen. Prav je da sprejemate njegove slabe lastnosti, vendar je nekje meja, tista meja, ki lahko vodi v nezadovoljstvo. V katerih znamenjih so rojeni moški, ki imajo bolj kot ostali poudarjene osebnostne lastnosti slabega partnerja? Kar pa ne pomeni, da med njimi ni srčnih in ljubečih moških.

TEHTNICA: Preveč je kritičen do svoje partnerke

Od manjšega nesoglasja za malenkosti do kritiziranja za vsako napačno stvar, ki se je zgodila v vajinem razmerju, to so lastnosti moškega tehtnice v negativni podobi. Razmerje uspeva le, če drug drugemu dovolita delati napake in jih skupaj odpravljata. Ta moški večkrat pozabi, da ima tudi on napake in od svoje partnerke pričakuje, da bo vedela, kaj si on želi. Z nenehnimi pripombami samo zvišuje napetost v odnosu in vas spravlja v slabo voljo. Ni zadovoljen, kako je oblečena, moti ga njeno obnašanje, skratka vedno najde nekaj, kar mu ni všeč.

STRELEC: Zatira svoja čustva in skriva svoje občutke

Komunikacija je najboljši način za ohranjanje zdravega odnosa ali za izboljšanje odnosa, ki se nahaja na kočljivi točki. Čeprav je moški strelec načeloma zelo zgovoren pogosto v partnerskem odnosu potlači svoja čustva, o njih ne želi govoriti. Morda se še sam ne zaveda, da s tem načinom tišine in neodzivanja prispeva k strupenemu odnosu, ki lahko v nekem trenutku celo eksplodira.

DVOJČKA: Neprestano vdira v zasebnost ljubljene osebe

Zaupanje in zvestoba sta dva temelja vsakega zdravega ljubezenskega odnosa. Če ne zaupa, kljub temu da nima razloga in se nenehno vtika v osebni prostor vam s tem resnično ne daje udobnih vibracij. To njegovo strupeno ravnanje vas lahko celo privede do občutka nejevoljnosti in frustracije. Nadzor ljubljene osebe je močno obremenilen in pušča posledice za oba.

DEVICA: Kadar koli imata prepir, predlaga, da se razideta

Ali vedno predlaga, da bi se razšla, ko naletita na točko nestrinjanja ali na vsakodnevni buren prepir? Potem vašemu partnerju, rojenemu v znamenju device manjka kakovost dobrega partnerja. Biti v razmerju pomeni imeti potrpljenje in visoko vzdržljivost. Če vaš moški devica nima teh dveh atributov, potem boste z njim dolgoročno zelo težko delali na odnosu.

VODNAR: Ne podpira svoje ljubljene osebe

Dober partner vedno spodbuja svojo boljšo polovico in ji to tudi pokaže. Če pa je  vaš partner vodnar tisti, ki vas ne zna pohvaliti in motivirati, boste z njim v odnosu zelo težko poiskali ravnovesje in osebnostno zrastli. Moški, ki skrbi le za lastno zadovoljstvo in ne zna na pravi način priskočiti na pomoč je slab partner, ki bi se mu bilo dobro izogniti.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 10 najlepših in najtoplejših puloverjev, ki jih potrebujete za to zimo

Priporočamo tudi: Ana Klašnja je nosila raztrgane kavbojke (želeli jo boste posnemati)

Najbolj brano