Horoskop: Ženskam, rojenim v teh 4 znamenjih, skrbi ne pridejo do živega

Skrbi so tiste, ki nam lahko pokvarijo dan, nas naredijo nervozne ter nas oddaljujejo od tega, da bi se usmerili v reševanje težav.

Horoskop: Ženskam, rojenim v teh 4  znamenjih, skrbi ne pridejo do živega - Foto: Profimedia

Nekatere ženske znajo skrbi odlično nadzorovati in se jim izogniti. Sposobne so jih predelati v pravi smeri in živeti kar se da brezskrbno življenje. Skrbi so lahko velike, lahko pa so tudi majhne, vendar kljub temu obremenjujoče. Preverite, če spadate v skupino brezskrbnih žensk!

OVNICA

Ovnica je prepričana, da so skrbi nekaj, kar je v življenju popolnoma brezpredmetno. Navajena je, da se z ničemer ne obremenjuje, da težave rešuje lahkotno ter da prepriča tudi druge, da so skrbi nekaj, kar je potrebno izpustiti. Ko se ji nekaj zgodi, najprej razmisli nato že naslednji trenutek hiti poiskati strategijo, s katero bi lahko težavo na čim lažji način rešila. S takšnim delovanjem se zna ovnica spretno izogniti temu, da bi jo skrbi in razne obremenitve potegnile navzdol.

LEVINJA

Levinja skrbi skoraj ne pozna. Zna jih pretvoriti v odskočno desko, s katero se lahko pomakne še višje in doseže še več. Zelo dobro se zaveda, da skrbi povzročajo stres, nespečnost in druge težave, ker pa želi biti najlepša si tega enostavno ne dovoli. Njena prodorna energija povozi vsako manjšo skrb, levinja tudi na prvi pogled skoraj nikoli ne izgleda zaskrbljeno. Tudi če se njeno razmerje zaključi, levinja ne pada v zaskrbljeno fazo, saj je prepričana, da jo za vogalom čaka nekaj boljšega. Za storjene napake se ne obremenjuje preveč, ampak jih skuša naslednjič popraviti.

STRELKA

Strelka in skrbi, to sta dva popolnoma različna pojma. Prepričana je, da so skrbi tiste, na katere se ne sme polagati pozornosti in nato že nekako izginejo iz obzorja. Pretiran optimizem ji je tukaj vsekakor v pomoč, saj tudi v najhujši situaciji ne goji zaskrbljenosti ampak išče modre rešitve in je s tem tako zaposlena, da se medtem skrbi že razpršijo. Če ji spodleti na razgovoru in ne dobi službe ali pa dobi odpoved je prepričana, da so na zgubi oni ne ona, saj ima vendar dodano vrednost.

VODNARKA

Vodnarka je tista, ki nikoli ne razmišlja zaskrbljeno kaj bi lahko v prihodnje šlo narobe, ampak je samozavestno prepričana in brez skrbi da se bo vse uredilo v pravi smeri. Tudi če se ne, zna iskati rešitve in je med prijatelji tista, ki jo večkrat vprašajo, če jo resnično nič ne skrbi. Na področju kariere in izobraževanja vodnarke ne skrbi da ne bi uspela in dosegla dobrih rezultatov. Ona je tista, ki miri sodelavce, prijatelje ali domače, če so preveč zaskrbljeni.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografija: Profimedia

Preberite še: Če so vam všeč mokasinke, boste oboževali njihovo zimsko alternativo

Priporočamo tudi: Če so vam všeč maksi krila, boste ta kos še bolj oboževali. Napoveduje Jennifer Lopez

Najbolj brano