Horoskop: Ženske, rojene v teh znamenjih, mislijo, da najbolje vedo, kaj je dobro za druge

Ljudje smo zanimiva bitja. Po eni strani hrepenimo po tem, da je nekomu mar za nas, da nam svetuje, po drugi strani pa smo alergični, če želi nekdo razmišljati namesto nas, oziroma nam enostavno povedano pametuje.

Spirituelle, 22. 10. 2021
Horoskop: Ženske, rojene v teh znamenjih, mislijo, da najbolje vedo, kaj je dobro za druge - Foto: Profimedia

Ob pretiranih nasvetih in sugeriranju večina ljudi postane nervozna in dobi še večji odpor pred tem, da bi nekaj spremenili. V katerih znamenjih zodiaka ste rojeni tisti, ki včasih ali celo pogosto radi pametujete drugim, ne glede na to, ali vas upoštevajo in poslušajo?

BIK

Biki imate radi urejeno življenje, zato si ne morete pomagati, da ne bi tudi drugim svetovali, naj si uredijo vse stvari, ki so potrebne za nemoteno delovanje. Večkrat bližnje opominjate na neplačane račune ter skrbite, da česa ne zamudijo. Čeprav so vaši nasveti dobronamerni, lahko s pretiravanjem o tem, kaj bi moral kdo narediti, povzročite napetosti. Sami zelo radi kupujete, zato takrat, ko vas kdo vpraša za nasvet o nakupu, enostavno razmišljate v svoji koži, brez da bi pomislili, v kakšni situaciji se oseba nahaja. Starši biki ste tisti, ki vedno prvi najbolj veste, kaj je dobro za otroke, tudi če njim nekaj ni všeč. Prav tako tudi otroci biki dobro veste, kaj bi bilo dobro za vaše starše.

RAK

Raki ste povezani s tistimi, ki so vam blizu, in za vas je zelo značilno, da prevzemate njihove občutke, bolečino ter tudi odločitve, kaj bi bilo dobro storiti in kaj ne. Tako težko si pomagate, da ne bi svojim bližnjim in prijateljem povedali, kaj vi mislite, da bi bilo dobro zanje. Čeprav želite le dobro, se skušajte kdaj zadržati, da dovolite, da tisti v vaši bližini sami rešujejo svoje težave in odločajo, kaj bi bilo dobro zanje in kaj je tisto, kar ni dobro zanje. Morda se vam določena izbira dozdeva idealna, vendar to ne pomeni, da je idealna tudi za nekoga drugega.

TEHTNICA

Tehtnica je prepričana, da bi morali biti vsi odnosi skladni in urejeni, zato največkrat deli nasvete in pametuje tistim, ki se nahajajo v odnosih, ki ne spodbujajo rasti in osebnega razvoja. Pomagalo bi jim, če bi skušale razumeti, da si ne želimo vsi miru, ter da določeni posamezniki potrebujejo določene situacije, da lažje sprevidijo. Tehtnica zelo rada deli tudi modne nasvete, vendar na tem področju običajno izhaja iz sebe. Ko je nekdo v njihovi bližini neurejen, so ga sposobne ves čas opominjati, naj se vendar uredi.

VODNAR

Vodnarji ste prepričani, da je cel svet v vaših rokah, zato svetujete in pametujete na vsakem koraku. Na področju kariere in financ ste lahko s tem načinom delovanja zelo naporni, saj ljudje ne prenesejo, da jim nekdo neprestano daje navodila, še posebej takšna, ki jim niso všeč. Zavedati se morate, da niso vsi tako odločni, stabilni in samozavestni kot vi, ter da niso vsi tako bliskovito kot vi sposobni narediti večjega koraka ali spremembe.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Amal Clooney čudovita v svetlem jesenskem stajlingu, popolnim za v pisarno

Priporočamo tudi: Monica Bellucci odslej blondinka? Videti je osupljivo!

Najbolj brano