Horoskop: Ženske, rojene v teh nebesnih znamenjih, se rade izogibajo soočenjem

Nekatere ženske se želijo takoj soočiti z vsem in razčistiti, druge pa se soočenjem raje izognejo.

Horoskop: Ženske, rojene v teh nebesnih znamenjih, se rade izogibajo soočenjem - Foto: Profimedia

Razlog je verjetno v tem, da ne marajo konfliktov in argumentiranja, morda tudi v tem, da se soočenja ustrašijo, da imajo občutek, da z njim ne bodo rešile svojih težav. Spadate med ženske, ki se soočenjem raje izognejo?

Rakica

Rakicam vse ostane v spominu, tako dobre, kot tudi slabe izkušnje. Spominjajo se tudi tega, kaj se jim je zgodilo, ko so bile v preteklosti prisiljene v soočenje, in kako so se počutile, česar ne želijo kmalu ponoviti. Soočenja in spopadi močno vplivajo na njihovo samopodobo, zato se jim raje izogibajo, saj zanje porabijo preveč svoje dragocene energije. Rakica je prepričana, da so soočenja v glavnem obarvana z negativnimi vibracijami, pripravljene so čakati, da gre vse skupaj mimo njih, namesto da bi se podale v reševanje in soočenje. Zaradi njenega izmikanja pred soočenjem ima rakica večkrat občutek, da je v mnogih situacijah pasivna žrtev dejanj drugih. To je zato, ker je igranje žrtve zanjo veliko bolj privlačno kot prevzemanje odgovornosti.

Strelka

Strelka se želi počutiti sproščeno, spontano in neodvisno, kar pa, če se sooča težko doseže. Čeprav se zelo rada pogovarja o vsem, se soočenju, ko bi se morala braniti ali nekaj razložiti raje izogne. Duševni in fizični pritisk soočenja je zanjo nekaj, česar si resnično ne želi, saj je njeno življenje preveč simpatično, da bi se vznemirjala. Strelka takrat, ko se je potrebno soočiti raje odide in se elegantno umakne. Če je soočenje nujno potrebno, zanjo ni enostavno, težavo ima tudi s tem, da se težko prilagaja nečemu, kar ji ni všeč. Strelka je mnenja, da se je težavam lažje izogniti, da same nekako izzvenijo, kot pa se z njimi soočiti.

Ribica

Ribice soočenja ne marate, spravlja vas v obupen položaj. Ko se soočate ste kot nemočen otrok, ki se ob napadu skrije v svoj kotiček. Ribe pogosto v soočenjih ne najdete pravih besed, ali pa ste tako notranje nervozne, da pozabite, kaj ste želele povedati. Po soočenjem, ki se mu ne morejo izogniti, se ribice težko uglasijo, zato iščejo varen kotiček zase, da se pomirijo. Ko čakajo na kakšno večje resno soočenje, se ribicam pojavljajo glavoboli in želodčne težave, saj so pod izredno velikim pritiskom. Ribica večkrat še dolgo krivi tiste, ki so jo prizadeli, vendar se z njimi nikoli zares ne sooči.

Tehtnica

Tehtnice raje kot da bi se soočile, svoje občutke premlevajo v sebi.  Tehtnice so raje nevtralne in tudi takrat, ko druga stran povzdigne glas ostanejo mirne. Storile bodo vse, samo da se z določeno zadevo ne bilo potrebno glasno soočiti. Ko se soočajo se lahko počutijo neprijetno, zdi se jim, da so na nek način napadene. Tehtnice dobro vedo, da se lahko v življenju znajdejo na svoj način, se večkrat umaknejo in se izognejo argumentiranju. Največja težava izogibanja soočenju s težavami je, da ti umiki znatno omejijo njihova obzorja.

 

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je najbolj šik trend topov letošnjega poletja, ki ga morate poskusiti

Priporočamo tudi: To so kavbojke, ki jih Jennifer Aniston obožuje za prosti čas

Najbolj brano