To so kavbojke, ki jih Jennifer Aniston obožuje za prosti čas

Te kavbojke nosi že leta.

To so kavbojke, ki jih Jennifer Aniston obožuje za prosti čas - Foto: Profimedia

Ko gre za svoj ulični slog, ga Jennifer Aniston vedno ohranja klasičnega in nikoli preveč trendenga. To se opazi tudi pri njeni izbiri malih črnih oblek za rdeče preproge in ljubezni do blazerjev. Ve, kaj ji je všeč, in se tega drži. En najdražjih kosov v njeni omari, poleg torbic z dolgim ročem, so kavbojke. Zdi se, da jih ima v vseh slogih, najsi gre za široko "boyfriend" silhueto ali oprijete kavbojke, ki si jo lahko zatakne v škornje. Eden izmed njenih priljubljenih stilov so modre kavbojke, ki si jih igralka spodaj zaviha. Prav take je pred kratkim nosila na večerjo s prijatelji v Los Angelesu.

Za priložnost se je odločila za sproščen stajling, ki je vključeval kavbojke, črno majico in blazer ter črne gležnjarje. Rdeča nit vseh kosov njenega stajlinga je bil občutek brezčasnosti in vsak posebej bi lahko bil v njeni omari že desetletje, a je še vedno aktualen v letu 2021. 

Pravzaprav, ko gre za njene kavbojke, so zavihane kavbojke njen najbolj priljubljen slog, ki jih nosi že od leta 1998. V tem slogu kavbokj je bila od takrat opažena vsako leto, kar dokazuje, da je eden njenih najljubših. In lahko tazumemo, zakaj. Zavihan rob Jennifer omogoča, da pokaže čevlje, in čeprav so podrobnosti prefinjene, je videz z zavihanimi hlačnicami na pogled nekoliko bolj zanimiv.

Poglejte si nekaj njenih klasičnih stajlingov s kavbojkami.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Horoskop: Poglejte, kaj ta teden prinaša retrogradno gibanje Merkurja v dvojčkih

Priporočamo tudi: Kako kombinirati hlače na zvon, da boste videti nadvse elegantno

Najbolj brano