Jennifer Aniston ima modni kos, ki ga to sezono želijo vsi

To je torbica, ki je preplavila naš Instagram.

Jennifer Aniston ima modni kos, ki ga to sezono želijo vsi - Foto: Profimedia

Jennifer Aniston redko objavlja fotografije na svojih družbenih omrežjih. Ko pa že, potem ne dobi le milijonov všečkov, ampak vso našo pozornost.

V zadnji izdaji #ootd je igralka snemala The Morning Show v zelo elegantnem stajlingu: črnih hlačah, puliju, suknjiču in preprostih črnih petah. Toda najpomembnejši del, ki ga verjetno niste niti opazili - torba, ki jo drži v roki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Tudi brez možnosti izhoda (v vseh pogledih) so bile te torbe najbolj prodajan kos leta 2020. Rezultat? Trendi, ki trajajo dlje - ker morate še vedno pokazati vse te modele, ki ste jih kupili v karanteni. Mikro torbe ostajajo v modi do nadaljnjega, velike torbe so zasedle modni prestol, torbice z nenavadno silhueto (pol) lune pa so slavni nujni kos vseh cplivnic na Instagramu. O ja, Jennifer Aniston je ena izmed njih.

Vse se je začelo, ko je blagovna znamka Staud pred pandemijo izdala usnjeno torbo Moon. Že po eni objavi je bila Kendall Jenner odgovorna za razprodajo celotne serije teh torbic, nato pa so se pojavile v novih velikostih, barvah in materialih ter v številnih kopijah uličnih blagovnih znamk.

Staud, cena: 234 evrov

Čeprav je oblika moderna in inovativna, je še vedno praktična, saj jo lahko enostavno nosite čez ramo. Kako vam je všeč?

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je nepričakovan trend krila, ki ga to pomlad obožujemo

Priporočamo tudi: Maja Keuc - Amaya je nosila srajco, ki nas spomnija na 70-ta

Najbolj brano