Horoskop: Vse o karierni poti škorpijonov in najboljša delovna mesta zanje

Škorpijoni so močni, neodvisni posamezniki, ki imajo na področju kariere radi ekstreme, izzive, nevarnost in seveda uspeh.

Spirituelle, 29. 10. 2021
Horoskop: Vse o karierni poti škorpijonov in najboljša delovna mesta zanje - Foto: Profimedia

Zaradi planetarnega vladarja Plutona jih pritegnejo službe, v katerih lahko raziskujejo. Vedo, kaj hočejo, in verjamejo, da so upravičeni do uspeha. Ob soočenju s težavami lahko njihov oster intelekt ustvari fleksibilne in odprte rešitve. Škorpijoni obravnavajo službo kot poslanstvo. Torej so na kariernem področju osredotočeni in pripravljeni uporabiti svoje čare ter prednosti, da naredijo kar si zastavijo. Škorpijoni, ki so željni moči, se morajo spomniti, da so v nevarnosti, da se zlomijo in postanejo neuspešni, če jih nadzira njihov ego. 

Zdravnica

So odločni zdravniki, saj premorejo dober občutek za razumevanje in se znajo ob postavljanju diagnoze poglobiti. Ni jim težko prisluhniti pacientu, zato v svojo obravnavo vedno vključijo tudi pogovor. Natančnost in osredotočenost jim omogočata da se redko zmotijo. Osebo znajo soočiti z vsako diagnozo, saj jih zanima tudi onostranstvo. Njihov izostren um jim omogoča da zaznajo, kdaj gre za resne težave in kdaj ne. Dolgi delovniki in dežurstva zanje ne predstavljajo težave.

Psihiatrinja ali psihologinja

Škorpijon odlično obravnava vse duševne motnje, zna se poglobiti v razlog nastanka in poiskati primerno rešitev za posameznika. Škorpijon je odličen psiholog ali psihiater tudi zato, ker je mojster v analiziranju človeške osebnosti in iskanju rešitev, ki na prvi hip morda niso vidne. Pacientu z zanimivim pristopi pomagajo ugotoviti, kaj povzroča njihovo stisko. S sočutjem, ki je ravno pravšnje bodo pacientu vedno pomagali pri soočanju z duševno motnjo in stresom.

Kemičarka

Škorpijon obožuje delo v laboratoriju, tudi z nevarnimi spojinami in elementi. Škorpijoni so po naravi sposobni odkrivati ​​skrivnosti z uporabo razuma in intuicije. Imajo sposobnosti, da se izkažejo na tem znanstvenem področju. Njihovo napredno znanje zlahka izpodbija katero koli uveljavljeno teorijo. Znajo se poglobiti in poiskati logične rešitve, na podlagi analitičnih raziskav. Ker so zelo radi sami s sabo, jim je samostojno delo na področju kemije pisano na kožo.

Detektivka

Škorpijoni so najboljši detektivi, saj znajo poiskati vsako, še tako zakrito skrivnost. Svojo brezhibno logično spretnost in intuicijo znajo uporabiti v pravi smeri, da pridejo do odgovorov. Ker so škorpijoni že po naravi skrivnostni in odlični pri reševanju skrivnosti, je to odlična karierna možnost zanje. Natančno vedo, kako odkriti karkoli o komurkoli. Imajo sposobnost izslediti pogrešane posameznike in izkopati preteklost nekoga, ki to želi.

Skrita kupka

Škorpijon, ki želi zaslužiti nekaj dodatnega denarja, bi moral razmisliti o delu kot skriti kupec. Tovrstno delo od njih zahteva uporabo odličnih analitičnih in komunikacijskih sposobnosti. Skrivni kupci obiščejo različne trgovine, restavracije, z namenom da ocenijo izdelke in storitve. Delo škorpijonom ustreza, ker se znajo preleviti v drugo vlogo.

Prodajalka

Škorpijoni so odlični prodajalci, ki prepričajo skoraj vsako stranko. Dobro vedo, kdaj govoriti in kdaj samo poslušati, kaj želi kupec povedati. Kot prodajalec znajo hitro zbrati dovolj informacij o tem, kaj želi kupec, da mu lahko priporočijo pravi izdelek ali storitev. Zahvaljujoč strasti, ki poganja škorpijona, in njihovi sposobnosti prilagajanja na novo situacijo, mu nič ne bo preprečilo, da bi prodal kar se je odločil prodati. Intuicija mu pomaga priti do prave cene, če se je stranka pripravljena pogajati ali ne.

Pisateljica

Samostojno pisanje je eno izmed najboljših delovnih mest za škorpijone, saj jim daje priložnost, da uživajo v lastni družbi ter se izražajo do najvišjih razsežnosti in s tem ohranijo distanco. S pisanjem se poglobijo v številna nova obzorja in s tem nahranijo njihovo radovednost. Trma in vztrajnost sta jim v pomoč, da zgodbe ne ostajajo nedokončane in neobjavljene. Kot pisec vsebin, s katerimi sledi smernicam, lahko prispeva k uspehu raznih organizacij.

Finančna svetovalka

Mnogim ljudem primanjkuje talenta za upravljanje svojih financ, v tem primeru je najboljša izbira finančnik, rojen v znamenju škorpijona. Škorpijoni znajo prihraniti denar, svoj ali tuj in svetovati, kako ravnati z njim v smeri, da dosežejo stabilno finančno stanje. Pisanje podrobnih poročil o izvedenih finančnih transakcijah jim odličnih analitičnih sposobnosti predstavlja izziv.

Vsakemu delovnemu mestu bi koristila prisotnost zagnanega, radovednega, pridnega, iznajdljivega in neustrašnega škorpijona, ki izkazuje odlične komunikacijske in analitične sposobnosti. Škorpijoni raje delajo sami, brez veliko nadzora. Pogosto dosežejo višje položaje in dobro vodijo svoje podrejene, čeprav pogosto delujejo trmasto, ko se odločajo, kaj storiti.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Victoria Beckham s čudovito asimetrično obleko napovedala trend, ki ga bomo prihodnjo sezono videli povsod

Priporočamo tudi: To so najbolj udobni čevlji, ki jih bomo nosili to zimo

 

Najbolj brano