Horoskop: Vse o karierni poti dvojčkov in najboljša delovna mesta zanje

Dvojčki so družabni, zato uživajo v kariernem okolju, ki jim omogoča povezovanje z drugimi. Potrebujejo kariero, ki jim omogoča, da uporabljajo svojo intelektualno in ustvarjalno svobodo, pa tudi položaj, ki je zelo raznolik pri njihovih nalogah in dolžnostih. Ker njihove miselne procese in komunikacijske sposobnosti določa vladar Merkur, jih na področju dela spremlja radovednost in želja, da se izrazijo z govorom ali pisanjem. Zaznamujeta jih tako ustvarjalnost kot prilagodljivost. 

Horoskop: Vse o karierni poti dvojčkov in najboljša delovna mesta zanje - Foto: Profimedia

Odlični so z besedami in številkami in radi skačejo iz ene stvari na drugo. Odlikujeta jih tudi fleksibilnost in svoboda misli. Hitro razvijajoče se okolje jim lahko da vse, kar potrebujejo za uspeh. Dvojčki se hitro učijo, znajo biti tudi analitični, vendar se v drobne podrobnosti ne spuščajo. Polni idej in domišljije radi delijo svoje misli, branijo svoja stališča in uživajo v večopravilnosti. Dvojčki potrebujejo delovno okolje, ki vključuje veliko osebnih stikov, bodisi s sodelavci ali s strankami. 

SVETOVALEC ZA ODNOSE Z JAVNOSTMI

Ker so dvojčki zelo komunikativni in iznajdljivi jim je na kožo pisano delo vodje oddelka ali službe za odnose z javnostmi v podjetju ali ustanovi, kjer skrbijo za oblikovanje, vzdrževanje in ohranjanje medsebojnih odnosov z različnimi javnostmi. Znajo prepoznati vsak nov izdelek ali storitev ter so izredno prepričljivi, ker so odlični govorci. S svojimi prirojenimi lastnostmi so usposobljeni za pripravo strategije in posameznih korakov v različnih modelih odnosov. Radi pripravljajo, raziskujejo in pišejo različna informativna ter promocijska gradiva, kjer njihova domišljija nima meja. S svojo simpatičnostjo vzdržujejo stike z novinarji, strankami in podjetniki ter odgovarjajo na vprašanja. 

NOVINARSTVO

Odlična možnost izbire, ki zahteva veliko ustvarjalnosti, a je prilagodljiva in lahko zadovolji dvojčkove potrebe, je novinarstvo. Vzpostavljanje odnosa z drugimi je zanje prava poslastica, saj najbolj uživajo v spraševanju. Poleg njihove odličnosti pri sestavljanju besedil in govorov se znajo tudi prilagoditi vseki situaciji, še tako naporni. Všeč jim je, da delo ne diši po monotonosti, ter da se lahko odpravijo tudi na teren. Njihova prednost so neglede na to, da jih večkrat označimo za površne dobro strukturirana besedila v različnih stilih.

RADIJSKI NAPOVEDOVALEC 

Dvojček in dvojčica sta odlična radijska napovedovalca, saj je njuna najmočnejša lastnost odlična komunikacija. Prav tako premorejo veliko iznajdljivosti in humorja, tako da so njihove fraze za poslušalce večkrat nepozabne. Njihova prednost je tudi zmožnost, da ohranijo poslušalce, saj so tako zelo posrečeni. Najbolj jim ustreza zabavni program in vse kar je povezano z glasbo.

UČITELJ

Dvojčki so mladostno znamenje, zato ni presenečenje da cenijo otroke in najstnike, ter se znajo z njimi odlično povezati. V vlogi učitelja ali učiteljice podajajo dobre in prepričljive lekcije, ki učence spodbujajo k večji produktivnosti. Znajo oceniti, kateri pristop izbrati ter se posvetiti, če dobijo občutek, da kdo izmed učencev potrebuje dodatno pomoč. So učitelji, ki znajo biti ko je trdo delo narejeno tudi zelo zabavni.

RAČUNALNIŠKI PROGRAMER

Dvojčki so zelo povezani s poklicem programerja, saj so sposobni logičnega razmišljanja in se odlično znajdejo med številkami ter podatki.  Poklic zahteva inteligenco, ki jo dvojčki zagotovo premorejo. Z lahkoto se osredotočajo na odpravljanje napak v programih ter posodabljanje in popravljanje programske opreme na učinkovit način. Radi imajo fleksibilen urnik, zato si ga radi prilagodijo, kar jim to področje vsekakor omogoča.

DELO NA PODROČJU TRŽENJA

Dvojčki in dvojčice se na področju trženja odlično znajdejo, saj so zelo dobri v tem, da znajo analizirati ter oceniti ciljno publiko. Ko to storijo, z lahkoto najdejo pravi način za širjenje svojih sporočil ter uspešno prodajo. Ustvarjanje marketinških strategij je zanje prava poslastica. Všeč jim je, da lahko svoje delo opravljajo kadar želijo, ter da lahko z ustvarjalnim navdihom dokažejo, da je določen izdelek zagotovo vreden nakupa.

TURISTIČNI VODNIK

To je poklic ki popolnoma sovpada z naravo dvojčkov. Kot turistični vodnik ali vodnica imate priložnost izkusiti potovanja, kulture, se veliko naučiti in svoje znanje ter izkušnje neprestano širiti. Ker vaša razigranost in klepetavost ne poznata meja, so izleti z vami najbolj zabavni. Nikoli niste utrujeni in nikoli vam ne zmanjka idej, s katerimi bi lahko skupino še dodatno presenetili. 

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Meghan Markle sproščena in bosa v ležerni poletni obleki, ki jo obožujejo vse ženske nad 40. let

Priporočamo tudi: So za odsotnost princa Andrewa na praznovanju ob jubileju svoje mame, kraljice Elizabete II., krive obtožbe o spolnih napadih? To je pravi razlog

Najbolj brano