Horoskop: To so najbolj privlačne lastnosti bikice

Privlačna in prizemljena ženska, rojena v znamenju bika je najboljša izbira za tiste, ki iščejo uravnoteženo in zvesto partnerko.

Horoskop: To so najbolj privlačne lastnosti bikice - Foto: Profimedia

Bikica je zanesljiva, potrpežljiva, razumna in zvesta, hkrati pa uživa v neprimerljivi ravni čutnosti in humorja.

V življenju ne mara kaosa in drame in se izogiba tveganju. Z nežnimi in strpnim pristopom, z močnim občutkom časti in integritete zna v življenju vedno poskrbeti zase in za svoje bližnje. Praktična in stabilna, ima nadpovprečno raven zdrave pameti, ki ji priskoči na pomoč v kočljivih situacijah. Ženska rojena v znamenju bika ceni tradicijo, zvestobo in stabilnost, zato je v odnosih zelo sentimentalna in čustvena.

Varnost in stabilnost sta njena varnostna mreža, ki jo še kako ceni.

Svoje pridobljeno bogastvo bo z veseljem delila z ljubljenimi, včasih je celo preveč radodarna. Ona rada uživa v dejavnostih na prostem, kot je npr. vrtnarjenje. Stik z zemljo in rastlinami je njena meditacija.

Ženska bikica je v ljubezenskih odnosih zelo zvesta in predana in je na splošno ne zanimajo fantazije, igranje vlog ali umazano govorjenje. Zanjo je najprimernejši nežen in romantično naravnan ljubimec. Bikica resnično uživa, ko je z ljubljeno osebo, in šla bo v skrajnosti, samo da ga bo osrečila. Je zelo prijetna partnerka, izjemno dobra mama in odlična kuharica. Njena želja po pripadnosti se lahko v razmerju pokaže kot posesivnost in ljubosumje, zato je razni moški, ki ves čas flirtajo odbijajo. Bikica je ženska, ki izžareva udobje in praktičnost in je pogosto zelo privlačna za tiste, ki iščejo stabilnost v svojem življenju.

Bikica v življenju ceni poštenost, zato je ne poskušajte ogoljufati.

Nikoli vam ne bo oprostila, če bo ugotovila, da ste jo prevarali. Ona se ne izogiba trdega dela in se ne boji narediti, kar je potrebno, da bi vse kar jo čaka opravila brez napak. Z njeno pridno naravo je stopnja ambicioznosti in duševne trdoživosti še kako visoka, kar bikici omogoča, da v življenju v poslovnem svetu uspe.

Ker ji vlada Venera, ljubi lepe stvari in uživa v vseh luksuznih dobrinah, seveda šele potem, ko konča z delom. Z izostrenim okusom se zna sprostiti in se lepo zabavati, sama ali v družbi. Ko se popolnoma sprosti, jo večkrat označijo za ležerno, vendar ona preprosto ve, kako se uživati.

Ko se bikica zaljubi, točno ve, kaj pričakuje od moškega.

Težko se je upreti njenemu  spontanemu sijaju, pogledu, ki ga ima v očeh, in vsem stvarem, ki se jim je pripravljena odpovedati, da bi zadovoljila osebo, v katero se je zaljubila. Ona postopoma gradi zaupanje, do trenutka, ko je pripravljena deliti svoje misli, svoja čustva in svojo preteklost, če je to potrebno. Ona je najbolj ženstveno, nežno znamenje zodiaka. Čeprav dolgo opazuje in se drži nazaj, ko se enkrat odloči, da se bo odprla, v trenutku postane stabilna in hkrati sočutna.

Zaupanje je nekaj, kar je treba zaslužiti, česar se bikica še kako dobro zaveda.

Če začuti nepoštenost, bo brez razmišljanja začela dvomiti in potem je pot do zaupanja zelo dolga. Njen čut za druge ljudi je kot precizna antena, povezana z njenim močnim čustvenim zaznavanjem. Bikica je močna ženska, praktična in predvsem zelo zanesljiva v družinskem in prijateljskem krogu. Njena najšibkejša točka je občutek krivde, ki ji lahko v kočljivih situacijah ponagaja.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: JUNAKINJE VSAKDANJEGA ŽIVLJENJA: Zgodbe Slovenk, brez katerih bi se naš svet ustavil

Priporočamo tudi: 3 ženske iskreno o tem, kako so med karanteno našle ljubezen (resnična izpoved)

Najbolj brano