Horoskop: Tako bo Mars na vas vplival v maju

Mars je tisti, ki vam dovaja energijo in nadzoruje vaše reakcije. V mesecu maju se bo sprehajal v znamenju vodnarja, nato se zavihti v znamenje rib.
 

Horoskop: Tako bo Mars na vas vplival v maju - Foto: Profimedia

Mars v znamenju vodnarja

Mars v vodnarju je čas za drugačno noto v smeri tega kar počnete. Ta vpliv vas bo blagoslovil s čudovitimi vizijami, v smeri da izboljšujete ne samo vaše vsakdanje življenje, ampak tudi družbo kot celoto. Z njegovo pomočjo boste uvideli lepšo prihodnost in lažje prepoznali ukrepe, ki jih morate sprejeti, da jo dosežete.

To je čas, da se zavzemate za svoje pravice in se borite za spremembe. Vodnar je samostojno znamenje, ki običajno deluje individualno, toda prisotnost Marsovega bojevnika dodaja družabno noto, ki je običajno primanjkuje in vas spodbuja k zagovarjanju idej in idealov.

Z novimi, drugačnimi idejami in izvirnimi načrti se boste med tem tranzitom lažje pomaknili naprej. Stari načini razmišljanja bodo tonili v pozabo.  Edini način, da omogočite, da stvari postanejo korenito drugačne, je, da delujete radikalno. Vodnar je tisti, ki rešuje, zato ne boste zaznavali le težav, ampak tudi prave rešitve.

Težko bo upoštevati pravila drugih, saj je Mars v Vodnarju upornik, ki rad zamenja stare načine delovanja za bolj izviren pristop. Dovolite si prekiniti povezavo s svojimi značilnimi vzorci in občutki, da bi sprejeli povsem nov, popolnoma drugačen način delovanja.

Ta odprt način energije vam lahko pomaga spoznati, da nič ni trajno in da je vedno prostor za spremembe in izboljšave. Ljudje bodo za vas v tem času zelo pomembni. Čeprav boste kot neodvisni mislec, se boste še kako zavedali, da je v slogi moč.

Vaš um bo v tem času vaše najmočnejše bogastvo. Razmišljali boste drugače kot do sedaj, kar lahko marsikoga preseneti. Najboljše se boste z Marsom v vodnarju počutili, če ste rojeni v znamenju vodnarja, strelca, dvojčkov ali leva.

13. maja Mars preide v znamenje ribi

Mars v znamenju vodnih rib prikazuje, kaj vas motivira in kaj aktivira tisti del vaše fizične vitalnosti, ki postavlja cilje. Ta Mars deluje na sanje, čustvena stanja in duhovna hrepenenja. Ker je ta tranzit pogosto brez meja, se lahko nagonsko zaščitite tako, da ostanete v ozadju, kar vam omogoča, da opazujete vse razsežnosti dogajanja in delujete takrat, ko nastopi pravi čas.

Dragoceno darilo Marsa v tem nežnem znamenju je vaša sposobnost, da se prepustite velikim zadevam in jih pripeljete do rezultata, ki je zaznaven na ravni vašega duševnega dojemanja.

Ta vpliv lahko zaznate kot blagoslov in prekletstvo hkrati. Počutili se boste v sozvočju s fizičnimi ritmi življenja. V drugem trenutku pa vas bo preplavil občutek, da se ne morete izviti iz pajkove mreže. Namesto da prehitro odreagirate, stojte mirno na mestu in opazujte.

To je težaven Mars, saj vas lahko hitro popelje v vlogo žrtve. Lahko postanete obupani brez kreativnega delovanja, obremenjeni sami s sabo. V tem času bo najboljša zaposlitev izražanje preko glasbe, slikanja, skratka ustvarjanja vseh vrst. Najbrž boste v tem obdobju raje pobegnili iz slabe situacije, namesto da bi se spopadli z večjimi težavami.

Mars v Ribah želi romantiko in sanje o ljubezni prepletati s spolnostjo. Ta vpliv deluje čudovito, v smeri da združuje dinamičnost in sočutje. Najboljše se boste z Marsom ribah počutili, če ste rojeni v znamenju rib, raka in devic.

Pripravil Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 5 pogostih erotičnih sanj, ki nosijo pomembna sporočila (+ razlaga)

Priporočamo tudi: "S fantom spiva v ločenih spalnicah" (resnična izpoved naše 25-letne novinarke)

Najbolj brano