Horoskop: Se glede na nebesno znamenje borite do konca ali raje odnehate?

Nekateri ste borbeni in radi vztrajate do konca, ne glede na vse, drugi pa raje popustite, odnehate in se preprosto umaknete.

Spirituelle, 12. 11. 2021
Horoskop: Se glede na nebesno znamenje borite do konca ali raje odnehate? - Foto: Profimedia

Preverite lestvico astro znamenj od najbolj borbenega, ki vedno vztraja do konca, do najbolj omahljivega, ki takoj odneha.

ŠKORPIJON

Škorpijoni ste najbolj borbeni, pripravljeni vztrajati, tudi če vsi okoli vas trdijo, da vam ne bo uspelo. Preplezati najvišjo navidezno goro, osvojiti najbolj nedosegljivo osebo in biti nekaj posebnega, je vaša poslastica. Intenzivna borbenost se izraža že v vaši komunikaciji, saj ne popuščate, dokler niste povsem zadovoljni.

BIK

Bike vodi k borbenosti trma, ki vam omogoča, da se v skoraj vsaki situaciji borite do konca. Če vas nekdo užali ali razjezi, se vaša borbenost v trenutku poveča do najvišje stopnje. Zelo borbeni ste še posebej, ko se vse skupaj dotika področja medsebojnih ali družinskih odnosov.

LEV

Levi ste sicer znani po svojem neverjetnem pogumu, zato ste v življenju borbeni. Ko pa nastopi ležerna faza ali ko v nekaj niste dovolj prepričani, boste raje, kot da se borite do konca, zamahnili z roko ter odnehali, brez da bi se s tem potem še obremenjevali.

VODNAR

Uporniki vodnarji se borite, vendar vztrajate le takrat, ko se vam zdi resnično vredno. Ko ste v fazi borbenosti ne odnehate, povzdigujete glas in burno odreagirate. Vsaka borba vam podari notranjo moč, ki vas poživi in dviguje vaš adrenalin.

OVEN

Čeprav so ovni za večino že na prvi pogled agresivni, niso tako zelo borbeni, kot bi si nekdo mislil. Vztrajajo pri tistih smernicah, za katere so prepričani, da obrodijo sadove. Ovnova borbenost postane neverjetno moteča, ko želi samemu sebi dokazati, da nekaj resnično zmore.

STRELEC

Strelec je navihan in nima energije, da bi se boril preko meja. Strelka je najbolj borbena, ko gre za njeno neodvisnost, takrat vklopi vsa sredstva, da si izbori to, kar smatra, da je najboljše zanjo. Na poslovnem področju je strelec bolj opazovalec, ne pa tisti, ki se neprestano bori za uspeh.

KOZOROG

Kozorogi ste borbeni le, ko je potrebno uspeti in si zagotoviti materialno varnost zase ter za svoje bližnje. Na ostalih področjih se pri kozorogih borbenost razblini. V kolikor vse ne poteka gladko, boste prej odnehali, kot da bi vklopili zadnje atome in se borili do konca.

RAK

Raki niste najbolj borbeni, le družina je tista, za katero se boste vedno borili ne glede na vse. Ko začutite, da ljubezenski odnos ni več to, kar ste želeli, ste najprej užaljeni, nato se razvije občutek, da bi se morali boriti. Redko pa imate za težko borbo dovolj energije.

DVOJČKA

Dvojčki postanete zelo borbeni, ko vas nekdo želi preglasiti med vašim klepetanjem ali govorjenjem. Tudi krivice povzročijo, da se začnete boriti, tudi če na koncu ne zmagate. Če vas kdo besedno napade, boste verjetno raje zamahnili z roko, kot da bi se borili.

DEVICA

Device se borite le za to, da bi bile za svoje marljivo delo dovolj plačane, vendar niste tako zelo usmerjene v borbenost, da bi odreagirale agresivno. Borite se nežno, diplomatsko in predvsem premišljeno ter zelo taktično. Če morate izbirati, se raje umaknete.

RIBI

Ribice ste zagotovo premalo borbene, saj ste prepričane, da umirjenost reši vse situacije. Prav tako ste prepričane, da je na dobre rešitve in uspeh potrebno potrpežljivo čakati. Za ribice je borbenost v odnosih popolna neznanka.

TEHTNICA

Tehtnice, večni diplomati in iznajdljivi govorniki, za katere borbenost enostavno nima smisla. Težave rešujete na umirjen način, znate se prilagoditi, počakati. Tisti, ki so preveč borbeno usmerjeni pa vas močno odbijajo, saj jih preprosto ne razumete. 

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 5 najlepših širokih hlač iz Zare, ki jih lahko kupite ta trenutek

Priporočamo tudi: Louis Vuitton predstavlja nov bizaren modni dodatek. Bi ga kupili?

Najbolj brano