Horoskop: Poglejte, s katerim nebesnim znamenejm ste najbolj duhovno povezani

16. 7. 2021
Horoskop: Poglejte, s katerim nebesnim znamenejm ste najbolj duhovno povezani (foto: Profimedia)
Profimedia

Ljudje se povezujemo na različnih ravneh. Vsaka stopnja močno prispeva k veselju, ljubezni in izpolnitvi v življenju.

Iskanje nekoga, s katerim imate spolne, platonske in družinske vezi, je ključnega pomena, vendar je prav tako pomembno imeti nekoga, s katerim ste globlje povezani na duhovni ravni. Preverite, s katerimi astrološkimi znamenji ste na duhovni ravni najbolj kompatibilni.

 

OVEN

Škorpijon in tehtnica 

Oven lahko stke najboljšo duhovno povezavo s škorpijonom in tehtnico. Oven in tehtnica sta nasprotni znamenji, zato se lahko medsebojno uravnovesita in vzpostavita trdno ter iskreno duhovno povezavo. Ovna in škorpijona ne zanima nič drugega kot to, da se njune sanje čimprej spremenijo v resničnost. Oven je odličen vizionar, medtem ko škorpijon obelodani te odlične ideje, da postanejo oprijemljive.

 

BIK

Ribi in tehtnica 

Ustvarjalnost igra veliko vlogo pri duhovnih povezavah znamenja bik. Na ribe se lahko bik vedno zanese, da bodo ponudile navdih, medtem ko je bik tisti, ki navdih pretvori v čudovito mojstrovino. Bik se na duhovni ravni močno povezuje tudi s tehtnico, zaradi skupne strasti do podobnih stvari. Obe znamenji se radi sproščata ob vizualnih umetnostih, glasbi in plesu. Tehtnica za bika simbolizira več od estetike, služi bolj kot hrana za njegovo dušo.

 

DVOJČKA

Devica in tehtnica 

Dvojčki po naravi radi begajo, vendar zaradi tega niso nič manj duhovni. Stabilno duhovno povezavo lahko najdejo s tehtnico, saj jima nikoli ne zmanjka tem za pogovor. Vsak izmed njiju izpolnjuje potrebe drugega, da se svobodno izrazi. Dvojčki se počutijo bolj uravnoteženo, ko je ob njih razumska devica. Ker obema vlada Merkur, se počutita na duhovni ravni zelo združljiva. Srečanja so vedno polna smeha in globokih misli.

 

RAK

Bik in ribi 

Znano je, da je rak v primerjavi z drugimi znamenji zelo čustven. Tako se rak in bik duhovno odlično povežeta s svojo sentimentalnostjo. Razumeta globino, o kateri se tudi pogovarjata. Raki in ribe se takoj začutijo, saj imajo enake potrebe in zelo intenzivne čustvene želje. Oba se močno zanašata na intuicijo, obožujeta meditacijo in se nikoli ne obtožujeta, ne glede na dejanja.

 

LEV

Strelec in oven 

Levi so strastni in neizprosni v vsem, kar počnejo. Ko nekaj počnejo, se ne ustavijo. Ta močna motivacija in želja je tisto, kar leva povezuje z ovnom. Spontano izmenjujeta ideje in ustvarjata čudovite načrte. Leva moder strelec duhovno privlači, ker je tako zelo enostaven in neobremenjen. Strelec se rad obrne na levovo ustvarjalno plat, njuno duhovno povezovanje pa je preprosto čarobno.

 

DEVICA

Dvojčka in bik 

Bik in devica lahko, če se povežeta doživita izvrstno sodelovanje. Sistematično usmerjena hranita drug drugega z močjo, razumeta tudi svojo nenehno potrebo po rasti. Devica in dvojček sta mojstra komunikacije. Devica vodi dvojčka k bolj objektivnim in manj čustvenim odločitvam. Skupaj vedno poiščeta nove načine, kako lahko z medsebojno duhovno povezavo osebnostno napredujeta.

 

TEHTNICA

Vodnar in bik 

Tehtnice potrebujejo duhovnost kot sidro za spopadanje z vsakodnevnim stresom in tesnobo, ki jo prinaša življenje. Vodnarji in biki jim pomagajo doseči to ravnovesje, zato so duhovne povezave z njimi za tehtnico pravo zdravilo. Tehtnici in biku vlada Venera, zato gojita ljubezen in strast do lepote in estetike. Vodnar pomaga tehtnici, da izkoristi radovednost, ter da poudari zanimive ideje.

 

ŠKORPIJON

Ribi in rak 

Škorpijonom se ni enostavno duhovno povezati, ker se morajo v tem primeru spoprijeti z globokim zaupanjem. Na srečo so ribe in raki dovolj podobni, da jim škorpijon  lažje popolnoma zaupa. Ribe škorpijona pomirijo, ko mu podarijo iskreno spoštovanje in razumevanje. Zanimajo jih okultne zadeve, ki zahtevajo globino, kar pa za škorpijona ne predstavlja nobene težave.

 

STRELEC

Oven in ribi 

Strelec in oven sta vedno v iskanju resnice. Zelo rada skupaj raziskujeta različne tehnike, dokler ne najdeta tiste, s katero bi lahko oba uspela ter ohranila miren um. Strelec rad z ribicami izmenjuje svoje filozofske ideje, ki temeljijo na božanskih resnicah. Njihove ideologije se včasih spopadajo in razlikujejo, vendar to pomeni le več prostora za trdne razprave ter globljo duhovno povezavo.

 

KOZOROG

Vodnar in Bik 

Kozorogi trdo delajo, a prav tako morajo imeti ob sebi nekoga, s katerim so povezani na duhovni ravni. Vodnarji in biki so jim v pomoč, saj znajo prebuditi tudi tisto drugo plat kozoroga, ki hrepeni po poglobitvi. Kozorog in bik poznata vrednost trdega dela, a kljub temu znata sprostiti svojo umetniško naravo, da najdeta nekaj višjega. Kozoroge pomiri občutek, obstaja nekdo, s katerim so resnično duhovno povezani, tudi če niso ves čas v stiku.

 

VODNAR

Kozorog in tehtnica 

Vodnar je resen in se zaradi svoje individualne narave težje povezuje. Duhovne povezave so zanj ključnega pomena v smeri bolj umirjenega življenja. Vodnarji in tehtnice se lahko neprekinjeno pogovarjajo dlje časa, saj vedo, kdaj upočasniti ali se ustaviti. Vodnar je nekoliko bolj zabaven in domiseln kot Kozorog, zato je njuna duhovna povezava še bolj zanimiva.

 

RIBI

Škorpijon in rak 

Ribice in raki ste izjemno občutljivi. Zanašate se na svojo intuicijo, želite si globoke povezave in bližino tistih, ki vas razumejo. Ribi in škorpijon črpata moč drug od drugega. V duhovni povezavi se počutita predvsem varno. Duhovnost je nekaj, kar ju še močneje poveže, tudi v težkih obdobjih. Potrebujeta nekoga, ki mu lahko brezmejno zaupata, nekoga, ki mu lahko razkrijeta svojo dušo.

 

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Na te ključne kose prisega model Kaia Gerber (+kje kupiti)

Priporočamo tudi: To je najbolj trenden model topov tega poletja, ki pristaja vsaki ženski

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač