Horoskop: Poglejte, na katerem področju ste najbolj flegmatični glede na nebesno znamenje?

Flegmatična osebnost se odziva počasneje, mirno, brez burnih reakcij. Večkrat deluje, kot da ji je za nekaj popolnoma vseeno.

Horoskop: Poglejte, na katerem področju ste najbolj flegmatični glede na nebesno znamenje? - Foto: Profimedia

Katero področje v življenju pa je tisto, na katerem glede na astro znamenje delujete najbolj flegmatično, tudi če načeloma ne spadate v flegmatičen tip osebnosti?

OVNICA

Ovnici je vseeno, kaj si drugi mislijo o njej. Ko ji odgovarja je zelo urejena, ko ji ne odgovarja, vzame staro trenerko in se poda v trgovino, brez da bi se obremenjevala, kaj si bo kdo o njej mislil. Njen videz je njena stvar, tega se zelo dobro zaveda, zato je na tem področju zelo flegmatična.

BIKICA

Bikici je vseeno kam potuje, kam gre, samo da je zadovoljna in srečna, obkrožena s tistimi, ki ji največ pomenijo. Flegmatična je pri izbiri kraja ali dogodivščine, zato običajno dovoli, da drugi izbirajo, nato se čez kraj, kjer pristane, nikoli ne pritožuje.

DVOJČICA

Dvojčici je popolnoma vseeno, če jo vsi opravljajo, saj je tudi sama zelo vešča tega hobija. Ne ozira se na govorice, ne glede na to, kdo jih sproža in o čem govorijo. Vseeno ji je, če nekdo kritizira njen način delovanja in se spotika ob to, kako dvojčica izgleda.

RAKICA

Rakici je vseeno, kdo se v službi znajde v njeni smeni. Ona si želi biti dobra z vsemi, vsem pomagati, se prilagoditi in jih čim bolj razumeti. Popolnoma vseeno ji je, kdo sedi za sosednjo mizo, saj je ona vendar v službi, da dela, ne pa da neprestano klepeta.

LEVINJA

Levinji je popolnoma vseeno, kako se počutijo tisti, ki so jo kdaj izigrali, ji povzročili bolečino. Tudi če se želijo vrniti in škodo popraviti, je levinja zelo flegmatična, hladna in nedostopna. Ne samo na zunaj, tudi znotraj ji je resnično vseeno.

DEVICA

Devici je popolnoma vseeno, če je nadrejeni na znajo dovolj ceniti, saj se sama zaveda, da deluje po svojih najboljših močeh. Vedno je točna, vedno pripravljena organizirati, delati, zato je popolnoma flegma, če sliši kakšno opazko, da nadrejeni z njo niso zadovoljni.

TEHTNICA

Tehtnici, ki ima rada vse dobrote, še posebej sladke, je popolnoma vseeno, če bo z veseljem pojedla še en kos slastne torte, medtem ko se drugi držijo nazaj. Rada uživa in se prepušča, zato se v trenutku, ko vidi polno mizo, ne obremenjuje z odvečnimi kilogrami.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonki je popolnoma vseeno, tudi če zaradi kakšne malenkosti naredi pravo dramo. Ne obremenjuje se s tem, kaj si v tem trenutku, ko izbruhne mislijo starši, sorodniki in ostali, ki jo obkrožajo. Pogum ji omogoča, da deluje zelo flegmatično, predvsem pa neobremenjeno z drugimi.

STRELKA

Strelka spada med najbolj flegmatične ženske zodiaka, ki jim je pomembno le lastno mnenje. Strelka je najbolj flegmatična na področju ljubezni, saj je pri vsakem neuspelem poskusu prepričana, da jo nekje čaka nekaj boljšega in lepšega.

KOZOROGINJA

Kozoroginja ni najbolj flegmatična, če pa že je, je to na področju odnosov. Tisti, ki ji ne ustrezajo, jih je sposobna brez kakršnekoli slabe vesti ignorirati. Prav tako se ne obremenjuje, če ji bo nekdo oprostil ali ne, pomembno zanjo je, da se opraviči.

VODNARKA

Vodnarka je pravi flegmatik na več področjih. Najmanj je obremenjena s področjem dela in izobraževanja, zato sta to področji, kjer je večkrat zelo flegma. Večkrat se na kakšnem sestanku ali izpitu pojavi nepripravljena, flegmatično prepričana v srečo.

RIBICA

Ribica je najbolj flegmatična pri izbiri avtomobila oziroma prevoznega sredstva. Vseeno ji je, kakšne znamke je njen avto ali kakšno je njeno kolo. Zanjo je pomembno, da se pelje sproščeno, brez da bi morala ves čas biti previdna na morebitne ovire.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Če imate klasičen stil oblačenja, potrebujete to bluzo Reesse Witherspoon

Priporočamo tudi: Vsi elegantni videzi, ki jih je Angelina Jolie nosila v Parizu, ki jih z lahkoto posnema vsaka ženska nad 50 let

Najbolj brano