Horoskop: Moški z največjim srcem so rojeni v teh nebesnih znamenjih

Veliko srce, polno ljubezni in sočutja je tisto, ki odtehta skoraj vse ostale lastnosti.

Spirituelle, 26. 12. 2022
Horoskop: Moški z največjim srcem so rojeni v teh nebesnih znamenjih - Foto: Profimedia

Velikodušni moški so skoraj angeli na zemlji, ki poskušajo videti dobro v vsem in v vsakem. Včasih drugi mislijo, da so velikodušni moški nekoliko preveč čustveni, vendar se moški z velikim srcem s temi opazkami ne obremenjujejo. Preverite, če je vaš partner med njimi?

LEV

Levom pogosto rečemo, da so preveč prijazni. Namesto da bi nekoga grajali, ker jim je pomotoma stopil na nogo, se opravičijo. Vedno so prijazni do drugih, še posebej do žensk. To so moški, ki so po naravi zelo ljubeči. Seveda dajejo ljubezen v upanju, da jo bodo dobili nazaj. Zelo dobro se zavedajo, da je treba z drugimi ravnati točno tako, kot želijo, da se ravna z njimi. Želijo si iskrenih ljudi za katere bodo naredili vse, da jih obdržijo. Če se znajdete v zagati, lahko pokličete svojega prijatelja ali partnerja leva, saj bo v trenutku pustil vse kar počne, samo da vam priskoči na pomoč. Moški levi so znani po velikem srcu, velikodušnosti časa, energije, spoštovanja in denarja.  Pripravljeni so stopiti na stran šibkih. Prav tako bodo z veseljem pomagali starejši ženski prečkati cesto ali pobrati zapuščenega mucka.

RIBI

Moški, rojeni v znamenju rib so topli, sočutni in zelo velikodušni. To so moški, ki bi kljub svojim obveznostim prevzeli dodatno delo, če bi to pomenilo nekomu pomagati. Vedno vam bodo nudili oporo in vas držali trdno za roko, medtem ko boste prečkali ovire v vašem življenju. Intuitivni in prijazen moški riba takoj začuti, kdaj je nekdo v težavah, ni vsiljiv, ampak pronica počasi. So izjemno radodarni in znani po tem, da postavljajo potrebe drugih pred svoje. Pomembno jim je, da so ljudje, ki jim je mar, srečni, zato se bodo potrudili, da bi naredili nekaj prijaznega ali vam pomagali pri težavi, ki jo imate, četudi na račun njihove lastne sreče. Pred njimi ste lahko pristne brez kakršnih koli zadržkov. Imajo navado, da v ljudeh vidijo le dobro, zato napak ne iščejo.

RAK

Rak je verjetno najbolj prijazen moški zodiaka, ki ima veliko srce. On vedno poskuša ohraniti dober odnos, težavnim zadevam in negativnemu izpostavljanju se izogiba. Rak je tako ustrežljiv, da ga včasih zlorabljajo in izkoristijo njegovo pomoč ter vedno znova izdajo njegovo zaupanje. Kot čustveno in vodno znamenje so to dobrosrčni in ljubeči moški, ki v stiski vedno nesebično priskočijo na pomoč. Ko se z njimi povežete, so še bolj skrbni, kot so delovali na začetku. Moški rak se počuti prazno, če nekomu ne pomaga ali ne naredi usluge, zelo so zaščitniški. Cenijo družino in tesne prijatelje in se bodo vedno potrudili, da bi jih branili, ne glede na vse. To je moški, ki vam zna ponuditi roko pomoči, tudi če ste zanj neznanka ali neznanec.

DEVICA

Navidezno hladen in analitičen moški, rojen v znamenju device ima, ko ga spoznate zelo veliko srce. To je moški, ki je nagnjen k temu, da namesto vas počne majhne stvari, pokrije vas, ko spite, vam kupuje rože in se spominja nepomembnih podrobnosti, na katere ste morda pozabile. Njegovi izrazi vdanosti so vedno pristni. Prizadevajo si pokazati, kako jim je mar za vas in bodo naredili vse, da bodo tukaj, ko jih potrebujete. Delujejo z globino razumevanja in skrbi, dokler se njihovi bližnji ne počutijo dobro, ne znajo biti sproščeni. So izjemno radodarni in brez obotavljanja branijo svoje ljubljene. V svojih odnosih čutijo velik občutek zvestobe, ter jih želijo zaščititi za vsako ceno. Želijo, da veste, kako dragoceni so za vas.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografija: Profimedia

Preberite še: Anela Šabanagić je zimski pulover kombinirala na nov način

Priporočamo tudi: Pozabite na črne gležnjarje, letos so v trendu v tej barvi

Najbolj brano