Horoskop: Katero vašo lastnost glede na astrološko znamenje moški najtežje sprejmejo?

Moški so povezani z Marsom, ženske pa z Venero, zato moški običajno težje razumejo ženske. Ravno ko mislijo, da so jih prebrali, jih druga stran potisne v novo skrivnostno odkrivanje njenih lastnosti, ki vedno znova presenetijo. 

Horoskop: Katero vašo lastnost glede na astrološko znamenje moški najtežje sprejmejo? - Foto: Profimedia

Preverite, da boste vedeli, katero lastnost lahko od nje zagotovo pričakujete. To je lastnost, ki je ne bo spremenila, tudi če vas ima neizmerno rada.

OVNICA

Ovnico spremlja sposobnost obvladovanja vseh situacij in ljudi okoli sebe, zato bo vedno vedela, kaj bi morali vi spremeniti, narediti. Včasih boste imeli ob njej občutek da deluje kot stroga mama, ki se nikoli ne znajde v podrejenem položaju.

BIKICA

Bikice se vztrajno borijo za svoje pravice. Z ljudmi rade ravnajo na zelo diplomatski način, ne marajo konfliktov. Nenadnih izbruhov ne bodo prenašale, zato vas bodo, če prevečkrat eksplodirale mirno opozorile, da tega v njihovi družbi ne boste počeli.

DVOJČICA

Dvojčice imajo rade, da jim pomagate, vendar se običajno, ko bi morale priskočiti na pomoč večkrat umaknejo, saj so tako zelo zaposlene same s sabo. Zaradi svoje raztresene in klepetave narave ne razumejo, da včasih potrebujete trenutek miru in tišine.

RAKICA

Rakice so sicer zelo čustvene, vendar rade držijo razmerje na razdalji, saj jih je preveč strah, da bi bile razočarane ali prizadete. Pričakujejo, da boste brali njihove misli, čeprav so zelo zapletene, muhaste in komplekse. Sprejmite, da rakice nikoli ne boste popolnoma razumeli.

LEVINJA

Življenje levinje je dramatično, obilno in pogumno. Njej je samoumevno, da bo vedno v središču pozornosti, zato skušajte razumeti, da je jezna in ljubosumna, ko pohvalite ali pogledate kakšno drugo žensko. Nemirna je tudi takrat, ko nima vodilne vloge.

DEVICA

Devica si ne more pomagati, ampak njo finance ter zdravje resnično zanimajo. To je ženska, ki vas bo opozorila, če si boste naročili nezdrav obrok, ne bodite presenečeni, če bo vedno vedela, kakšno je vaše stanje na računu in koliko denarja ste porabili za kakšno stvar.

TEHTNICA

Ženske tehtnice so nagnjene k ohranjanju dobrega ravnovesja med svojim poklicnim, ljubezenskim in družinskim življenjem. V kolikor nimate urejenih odnosov, vam bodo z veseljem pomagale doseči skladnost ter vas večkrat opozorile, da bi morali biti do staršev bolj spoštljivi.

ŠKORPIJONKA

Škorpijonke potrebujejo dogajanje, strast ter mnogo intimnih trenutkov. To je ženska, ki ne bo najboljše sprejela, da ste preutrujeni za posteljne vragolije. V kolikor ste preveč nežni in premalo strastni za njen okus, vas bo s tem direktno seznanila.

STRELKA

Strelki največ pomenita svoboda in neodvisnost, poleg tega jo bogatijo prijatelji obeh spolov. Nikar je ne skušajte privezati nase, naučiti se boste morali tudi zaupati, saj vas bo večkrat spontano presenetila, da gre na potovanje s prijatelji, brez vaše prisotnosti.

KOZOROGINJA

Kozoroginja je prava delovna mravljica, zato nikar ne pričakujte, da bo izpustila svoje obveznosti, ne glede na to, kako z veseljem bi vi raje skočili z njo na izlet. Ona ne razume ljudi, ki niso vztrajni in delovni, zato vas bo, če ima občutek, da naredite premalo večkrat opozorila.

VODNARKA

Vodnarka mora imeti veliko prijateljev in raznih zanimivih povezav. Nikar je ne skušajte preveč prikleniti nase, saj boste s tem ustvarili ravno nasproten učinek. Kjerkoli se dogaja nekaj zanimivega, mora biti prisotna, kar je večkrat težko razumeti.

RIBICA

Ribica se rada podredi in uživa v pozornosti. Kljub temu pa ima trenutke, ko je najraje sama s sabo, ko rada prebuja domišljijo in se izgubi v svojem svetu. To so trenutki, ki se jim kljub temu da je zelo prilagodljiva nikakor ne bo odrekla, niti zaradi zaljubljenosti.  

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberite še: “Princ Albert ji ne plačuje, da ostane z njim”: Pogoji vrnitve monaške princese Charlene sprožajo vprašanja

Priporočamo tudi: 7 skrivnosti dobrega stila: Dobro izgledati in se počutiti ne pomeni, da moramo za stajling zapraviti celo bogastvo

Najbolj brano